Slim en Snel Installeren

Met gemak installeren zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn: dat gunnen wij iedereen. Zeker in een sector waarin personeelstekort een serieuze uitdaging vormt, is het gewenst om werkzaamheden snel en met zo min mogelijk inspanning te kunnen verrichten. Vanuit deze visie biedt Hemmink oplossingen en services voor elektrotechnische toepassingen in de utiliteit en woningbouw.

Samen met jou, onze leveranciers en partners gaan we voor een duurzame en vernieuwende manier van bouwen. Denk hierbij aan oplossingen als stekerbare installaties en verspanend gereedschap tot verankeringssystemen en diverse bevestigingsmaterialen. De specialisten van Hemmink staan klaar om jou – op locatie – te ondersteunen: van a tot z. Dát is Slim & Snel installeren.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Projectering door eigen projectengineers die gespecialiseerd zijn in stekerbaar installeren.
  • Altijd een persoonlijk advies.
  • Offerte op maat.
  • Begeleiding tijdens het logistieke traject.
  • Snelservice en korte levertijden: een groot voordeel als je snel producten in huis wil hebben.
  • Flexibele verpakkingseenheden.

Een greep uit onze merken

Oplossingen voor utiliteit en woningbouw

Binnen zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw is een enorme diversiteit te zien. Naast dat er verschillen zijn tussen nieuwbouw, renovatie en transformatie, zijn er ook verschillen in het soort bouwproject (kantoor, ziekenhuis, distributiecentra). En bij woningbouw varieert de schaalgrootte van het project. Kortom, ieder bouwproject is anders. Veelal vraagt dat om maatwerk oplossingen. Of dat nu geldt voor de wijze waarop de elektrotechnische installatie geïnstalleerd wordt, de bevestiging van buizen en kabels of het gebruik van een bepaald type gereedschap.

De specialisten van Hemmink Slim & Snel Installeren hebben ieder hun eigen expertise en kunnen jou ondersteunen in zowel het voortraject als tijdens de bouw en erna. Je hebt toegang tot een enorm breed productportfolio dat varieert van stekerbaar installeren en verspanend gereedschap tot verankeringssystemen en bevestigingsmaterialen, waaronder geschoten bevestiging. Hebben we toch geen passende oplossing in huis, dan kijken we samen met jou naar een alternatief of gaan in gesprek met de fabrikant om een product op maat te maken. 

Adels onderscheidt zich door de combinatiemogelijkheden met bevestigingsspecialisten Schnabl & JMV. Samen vormen deze modulair inzetbare producten moeiteloos een nette en efficiente stekerbare-, buis- of kabel installatie. Tel daarbij de flexibele verpakkingseenheden en onze snelservice bij op, dan weet je dat je met Adels & Hemmink altijd een goede keuze maakt.

Gratis demokit

Onze producten Slim & Snel installeren ervaren? Vraag de gratis demokit aan.

Projectering, wij ontzorgen jou

Heb je een project onderhanden waarbij je stekerbaar installeren wilt toepassen, dan komt onze adviseur graag bij je langs. Voor de inventarisatie van de wensen wordt dit persoonlijk en op locatie afgestemd. Vervolgens werkt de sales engineer het project en de offerte op basis van de aangeleverde technische tekeningen uit. Een bijgevoegde materiaallijst geeft duidelijk aan wat er precies nodig is. In overleg kunnen we de materialen bij de groothandel bestellen. De materialen worden dan per verdieping en ruimte afgeleverd. Dat is nog eens efficiënt en tijdbesparend!

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Het nieuwe paradepaardje in de powertools-accessoires komt van TIP: het snelwisselsysteem voor gatzagen. Universeel, véél sneller en zagen zonder speling, […]

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Slim & Snel installeren.

Referenties

Events en trainingen