Slim en Snel Installeren

Met gemak installeren zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn: dat gunnen wij iedereen. Zeker in een sector waarin personeelstekort een serieuze uitdaging vormt, is het gewenst om werkzaamheden snel en met zo min mogelijk inspanning te kunnen verrichten. Vanuit deze visie biedt Hemmink oplossingen en services voor elektrotechnische toepassingen in de utiliteit en woningbouw. Samen met jou, onze leveranciers en partners gaan we voor een duurzame en vernieuwende manier van bouwen. Denk hierbij aan oplossingen als stekerbare installaties en verspanend gereedschap tot verankeringssystemen en diverse bevestigingsmaterialen. De specialisten van Hemmink staan klaar om jou – op locatie – te ondersteunen: van a tot z. Dát is Slim & snel installeren.

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

Stekerbaar installeren

Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant-en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren.

Lees verder

Snel monteren en tijd besparen

Door veranderende wet- en regelgeving, een tekort aan technisch geschoold personeel en technologische invloeden op de bouwsector, zijn tijdsbesparing en productontwikkeling in de bouw relevanter dan ooit.

Lees verder

Geschoten bevestiging

Een stevige bevestiging van materialen valt of staat met het gebruik van de juiste middelen en de toepassing daarvan. Daarom is het niet alleen de kwaliteit van het product belangrijk, maar ook kennis van een juiste toepassing. Een geschoten bevestiging is slim, snel en makkelijk, zolang je het op de juiste manier toepast.

Lees verder

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Slim & Snel installeren.

Referenties

Events en trainingen