Slim en Snel Installeren

Met gemak installeren zonder onnodig veel tijd kwijt te zijn: dat gunnen wij iedereen. Zeker in een sector waarin personeelstekort een serieuze uitdaging vormt, is het gewenst om werkzaamheden snel en met zo min mogelijk inspanning te kunnen verrichten. Vanuit deze visie biedt Hemmink oplossingen en services voor elektrotechnische toepassingen in de utiliteit en woningbouw. Samen met jou, onze leveranciers en partners gaan we voor een duurzame en vernieuwende manier van bouwen. Denk hierbij aan oplossingen als stekerbare installaties en verspanend gereedschap tot verankeringssystemen en diverse bevestigingsmaterialen. De specialisten van Hemmink staan klaar om jou – op locatie – te ondersteunen: van a tot z. Dát is Slim & Snel installeren.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Projectering door eigen projectengineers die gespecialiseerd zijn in stekerbaar installeren.
  • Altijd een persoonlijk advies.
  • Offerte op maat.
  • Begeleiding tijdens het logistieke traject.
  • Snelservice en korte levertijden: een groot voordeel als je snel producten in huis wil hebben.
  • Flexibele verpakkingseenheden.

Onze merken

JMV

Adels onderscheid zich door de combinatiemogelijkheden met bevestigingsspecialisten Schnabl & JMV. Samen vormen deze modulair inzetbare producten moeiteloos een nette en efficiente stekerbare-, buis- of kabel installatie. Tel daarbij de flexibele verpakkingseenheden en onze snelservice bij op, dan weet je dat je met Adels & Hemmink altijd een goede keuze maakt.

Gratis demobox

Onze producten Slim & Snel installeren ervaren? Vraag de gratis demobox aan.

Projectering, wij ontzorgen jou

Heb je een project onderhanden waarbij je stekerbaar installeren wilt toepassen, dan komt onze adviseur graag bij je langs. Voor de inventarisatie van de wensen wordt dit persoonlijk en op locatie afgestemd. Vervolgens werkt de sales engineer het project en de offerte op basis van de aangeleverde technische tekeningen uit. Een bijgevoegde materiaallijst geeft duidelijk aan wat er precies nodig is. In overleg kunnen we de materialen bij de groothandel bestellen. De materialen worden dan per verdieping en ruimte afgeleverd. Dat is nog eens efficiënt en tijdbesparend!

Nieuwsbrief inschrijven – Hemmink – In-article

Voor e-installateurs: ontvang installatietips en productupdates direct in je mailbox:

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

Stekerbaar installeren

Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant-en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren.

Lees meer

Snel monteren en tijd besparen

Door veranderende wet- en regelgeving, een tekort aan technisch geschoold personeel en technologische invloeden op de bouwsector, zijn tijdsbesparing en productontwikkeling in de bouw relevanter dan ooit.

Lees meer

Geschoten bevestiging

Een stevige bevestiging van materialen valt of staat met het gebruik van de juiste middelen en de toepassing daarvan. Daarom is het niet alleen de kwaliteit van het product belangrijk, maar ook kennis van een juiste toepassing. Een geschoten bevestiging is slim, snel en makkelijk, zolang je het op de juiste manier toepast.

Lees meer

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Het nieuwe paradepaardje in de powertools-accessoires komt van TIP: het snelwisselsysteem voor gatzagen. Universeel, véél sneller en zagen zonder speling, […]

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Slim & Snel installeren.

Referenties

Events en trainingen

Gerelateerde merken