Slim en snel installeren

Slim en snel bevestigen op hout

Een goede bevestiging van materialen op hout valt of staat met het gebruik van de juiste middelen en de toepassing daarvan. Daarom is niet alleen de kwaliteit van het product belangrijk, maar ook de keuze voor het type product en hoe het product wordt toegepast.


Kies de juiste oplossing voor jouw project

Wanneer je een bevestiging op hout wilt realiseren, heb je toegang tot een flink aanbod van producten en toepassingen. Enerzijds moet je keuzes maken op het gebied van het bevestigingsmateriaal, zoals het gebruik van lijm, schroeven en nieten of spijkers. Anderzijds moet je keuzes maken of je bijvoorbeeld een machine wilt gebruiken of niet. 

Voor het kiezen van de juiste oplossing zijn geen regels die op iedere situatie toepasbaar zijn. Dit maakt het uitdagend om de juiste oplossing te kiezen. Waar je voor kiest is sterk afhankelijk van het soort materiaal wat je wilt bevestigen, waar je wilt bevestigen en hoe snel er meters gemaakt moeten worden. 

Wanneer je snel meters wil maken, wordt er veelal gekozen voor het gebruik van nieten en spijkers in combinatie met een tacker.  


De voordelen van geschoten bevestiging

Een geschoten bevestiging brengt vooral in grotere hoeveelheden een tijdsbesparing met zich mee. Door het gebruik van een tacker kun je in een korte tijd veel nieten of spijkers in materiaal schieten. Daarnaast kan een geschoten bevestiging, in tegenstelling tot bijvoorbeeld lijm, direct belast worden. In vergelijking met bijvoorbeeld schroeven is een geschoten bevestiging ook goedkoper en sneller.

Lees ons artikel over hoe je aan de slag gaat met een tacker

Hemmink, partner in slim en snel bevestigen

Je wilt een bevestiging op hout snel kunnen realiseren zonder daarbij kwaliteit te verliezen. Om dat te bereiken zijn oplossingen nodig waarop je kunt vertrouwen. Dat begrijpen wij. Hemmink is jouw partner voor advies over slim en snel bevestigen op hout. Door het bieden van gepast advies en de juiste producten helpen wij jou tijd besparen en met gemak projecten te realiseren. Dankzij ons diepe, voorradige assortiment bieden wij oplossingen voor al jouw projecten. Dát is hechttechniek zonder gedoe.

Union Nietenwijzer
Ben je in het bezit van een tacker, maar weet je niet welke kram, brad, niet of nagel in jouw machine moet? Of heb je juist een specifieke nagel die je wilt bijbestellen, maar weet je niet meer exact welke het is? Maak dan snel kennis met de Union Nietenwijzer. Een eenvoudig hulpmiddel waarbij je snel de juiste oplossing hebt. De Union nietenwijzer is te gebruiken voor elk merk en type tacker.

Contact

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.