Maatwerk oplossingen voor hotels

Stekerbaar installeren in hotels

Elektra installeren in hotels? Hemmink maakt het voor jou makkelijker! Op basis van de indeling en verschillende soorten schakelingen in een hotel kunnen wij een maatwerk box samenstellen. Ook hebben we een tool ontwikkeld waarmee je je eigen schakelbox kunt configureren.

Naast de schakelbox voor hotels hebben we ook veel andere producten die kunnen worden toegepast in hotelkamers. Hiervoor bieden we installateurs diverse oplossingen van Adels. Door de onderstaande afbeelding te bekijken krijg je een goed beeld van ons productaanbod voor hotels.


Hulp nodig?

Kom je er zelf niet uit? Geen probleem, we helpen je graag! Neem contact op met onze Sales engineer Renkjan. Hij kan je adviseren over stekerbaar installeren in hotels, je helpen met het configureren van je hotelbox of een projectering voor je maken.

Neem contact op met Renkjan

Een oplossing voor meerdere actuele problemen in de bouwsector

De combinatie van het tekort aan goede vakmensen en kortere bouwtijden vraagt om een andere aanpak in de bouwsector. Daarnaast heeft de markt ook nog te maken met de stijgende vraag naar flexibiliteit, circulair bouwen en duurzaamheid. Deze situatie vergt creativiteit en nieuwe manieren van bouwen, ook voor de installatiebranche.

Stijgende vraag naar flexibiliteit, circulair bouwen en duurzaamheid

Stekerbaar installeren maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk wijzigingen aan te brengen in de elektrische bedrading en aansluitingen in hotel(kamer)s. Het systeem kan gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid als dat nodig is. Hiervoor zijn geen grote veranderingen aan de bekabeling of de infrastructuur van het hotelgebouw nodig. Ook kunnen de bekabeling en aansluitingen opnieuw worden gebruikt. Dit biedt antwoord op de vraag naar een snelle en duurzamere aanpak.

Stekerbaar installeren in de praktijk

Hoe werkt stekerbaar installeren in hotels dan in de praktijk? De kracht van stekerbaar installeren zit onder andere in de voorbereiding. De bekabeling en aansluitingen kunnen vooraf op een andere locatie klaar worden gemaakt. Op de bouw hoeft de installateur zelf geen producten meer in elkaar te zetten, kabels te trekken en componenten aan te sluiten, maar kan direct starten met installeren. Ook is de installatie ter plekke vereenvoudigt want het modulaire systeem kan snel in elkaar geklikt worden. Dát is plug and play!

Onder andere Schulte & Lestraden en Blom Elektrotechniek gingen je voor. Ontdek hoe zij stekerbaar installeren in hotels:


Configureer je eigen hotelbox

We hebben speciaal voor hotels een schakelbox ontwikkeld. Op basis van de indeling en verschillende soorten schakelingen in een hotel kunnen wij een maatwerk box samenstellen. Ook hebben we een tool ontwikkeld waarmee je je eigen schakelbox kunt configureren. Configureer hier je eigen hotelbox!

Hotelconfigurator V2
  • Inleiding configurator
  • Stap 1 – Linkerzijde
  • Stap 2 – Bovenzijde
  • Stap 3 – Rechterzijde
  • Stap 4 – Onderzijde
  • Stap 5 – Contactgegevens

Adels Hotelbox

Adels schakelbox configurator

Welkom bij de schakelbox configurator. Met deze configurator stel je een Adels schakelbox samen, geschikt voor jouw situatie. Na het samenstellen ontvang je de configuratie in je mailbox. Benieuwd naar de kosten? In de laatste stap vraag je eenvoudig een prijsopgave aan.

Hulp nodig?

Kom je er zelf niet uit met het configureren van je hotelbox? Geen probleem, we helpen je graag! Onze Sales engineer Renkjan kan je adviseren over stekerbaar installeren in hotels, je helpen met het configureren van je hotelbox of een projectering voor je maken.