De merken van Hemmink

Adels contact

Sinds 1930 is Adels Contact ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige aansluitblokken en stekerbare systemen. Samen met Hemmink werkt Adels Contact nauw samen in productontwikkeling voor de Nederlandse markt. Dit resulteert in kwalitatief materiaal dat flexibel kan worden toegepast door installateurs, verlichtingsfabrikanten en OEM.

De oplossingen van Adels Contact dragen bij aan snelle, efficiënte en flexibele installaties . Een van de oplossingen is stekerbaar installeren, waarvoor Adels Contact een groot assortiment producten levert. Deze producten zijn te combineren met andere merken van Hemmink. Naast productlijnen voor stekerbaar installeren heeft Adels Contact ook steker-, bevestigings- en verbindingsmateriaal voor de verlichtingsindustrie en OEM markt in het leveringspakket. De kwaliteit van deze producten is onbetwist.

Gratis demobox

De producten van Adels Contact zelf ervaren? Vraag hier de gratis demobox aan.

Interessante thema's

Meer weten over onze oplossingen met Adels Contact?

Stekerbaar installeren

Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant-en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. De installateur hoeft zelf geen producten in elkaar te zetten en kan direct aan de slag met installeren.

Lees meer

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Zo hebben wij anderen geholpen met hun stekerbare installatie geholpen

Events en trainingen