De merken van Hemmink

JMV

JMV

Dankzij de installatietechnische oplossingen van JMV kun je met minder inspanning, meer meters afleggen. Hemmink biedt van dit merk een ruim aanbod bevestigings- , functiebehoud- en aardingsmaterialen voor de utiliteit, woningbouw, paneelbouw, infra en maakindustrie. Dankzij het gebruiksvriendelijke karakter zorgen deze producten voor slimme en snelle installatie. Nóg meer installatiegemak? Combineer de producten van JMV met de producten van Schnabl en Adels Contact.

Ontvang het gratis Pocketboekje

Benieuwd naar de producten van JMV en hun toepassingsmogelijkheden? Dit en meer vind je in het Pocketboekje Slim & Snel Installeren.

Aarden met JMV

JMV biedt een geavanceerd assortiment aardingsmaterialen die voldoen aan de Nederlandse normen. Of je nu hoofdaardrails in de meterkast installeert of potentiaalvereffening in de badkamer uitvoert, JMV heeft de juiste oplossingen voor een veilige installatie.

Ons aanbod omvat diverse materialen zoals aardmatten, verschillende formaten aardklemmen, en zowel gegalvaniseerde als koperen aardelektrodes. Voor grotere installaties hebben we een breed scala aan klemmen en aardingsmaterialen, inclusief aardrails. Wat je aardingsbehoeften ook zijn, JMV levert de kwaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Een greep uit het aardingsassortiment van JMV

Klik op de button hieronder voor een overzicht van een aantal populaire aardingsproducten. Daarnaast vind je op deze pagina ook meer uitleg over de toepassingen van deze producten.

Aardingsassortiment JMV

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen