Nieuw: Union TV!

Union TV is hét kanaal voor tips, nieuws en informatie over geschoten bevestiging. Specialist Dennis Wateler neemt je in elke aflevering mee in de wereld van pneumatische tackers en nieten, nagels en brads.

Vanuit onze eigen Sassenpoort Studios klinken de schoten van tackers en hoor je de opgewekte stem van Dennis. Tussen de houtskeletbouw-projecten staat het Union TV desk van waar achter Dennis de kijker je vertelt over nieuwe tackers, het gebruik van bepaalde types bevestiging, handige tools om je werk gemakkelijker te maken en tips deelt uit de praktijk.

We zijn nog maar net begonnen maar het kanaal Union-TV is hard aan het groeien. De eerste serie afleveringen staat online en geeft een goed voorproefje van wat we aan het maken zijn. Abonneer je zodat je op de hoogte blijft van nieuwe afleveringen. Heb je ideeën voor onderwerpen die Dennis kan bespreken? Laat het weten in de reacties van één van de video’s!

In deze aflevering vertelt Dennis over het gebruik van verschillende lengtes spijkers. Want wanneer zit iets eigenlijk goed vast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *