TIP Quick-Lock snelwisselsysteem

Het nieuwe paradepaardje in de powertools-accessoires komt van TIP: het snelwisselsysteem voor gatzagen. Universeel, véél sneller en zagen zonder speling, drie redenen om deze direct in je toolbox te leggen!

Universeel
Het TIP systeem komt met twee maten adapters die je op je gatzaag schroeft. De universele schroefadapter zorgt voor de bevestiging en past dus op bijna alle gatzagen. Bestel extra adapters om met nóg meer zagen snel te kunnen wisselen! Daar komt nog bij, doordat je de adapter aan je gatzaag schroeft (en deze niet gelast is zoals bij de reguliere gatzagen) kun je hem op een nieuwe zaag zetten als de huidige bot is.

Sneller
We hebben het naast elkaar gehouden, een TIP Quick-Lock wissel je in een paar seconden. De reguliere wisselsystemen kosten je zo een halve minuut. Die snelheid zorgt ervoor dat je gewoon door kunt met je werk. Of je nou gaten voor inbouwdozen of buizen wil maken: je hoeft er niet meer over na te denken. Één klik en je kunt weer door!

Geen speling
Veel gatzagen op wisselsystemen hebben last van speling, of krijgen dat na verloop van tijd. Doordat de Quick-Lock adapter op je gatzaag kan blijven zitten, zit hij stevig maar is speling ook verleden tijd. Zo kun je met vertrouwen zagen en heel precies werken!

Sets en starter-packs
Om helemaal goed aan de slag te gaan kun je binnenkort een zeer compleet starter-pack kiezen. Naast alle gangbare maten gatzagen vind je daarin genoeg adapters, centreerboren en een Quick-Lock om je werkzaamheden mee te doen. Als je je huidige gatzagen wil blijven gebruiken is de set met Quick-Lock en adapters perfect, eventueel aangevuld met een extra adapterset.

Bekijk hier de specificaties. Wil je de TIP Quick-Lock in werking zien? Onze specialist Dennis bespreekt hem in deze video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *