De merken van Hemmink

CELO

Slimmer en sneller bevestigen doe je met de producten van CELO. Dit merk ontwerpt, produceert en levert sinds 1953 een ruim aanbod verankeringen, pluggen en bevestigingen. Het behalen van de hoogste kwaliteit is een onmisbaar element in het productieproces van CELO. Dit wordt nagestreefd door een nauwkeurig proces waarbij er zowel optische- als laser inspecties worden uitgevoerd. Naast kwalitatieve producten, staat CELO bekend als producent van innovatieve oplossingen die een grote bijdrage leveren aan slimme en snelle installaties. Dankzij de oplossingen van CELO bespaar je niet alleen tijd, maar realiseer je ook een kostenbesparing. In combinatie met de kennis van Hemmink biedt CELO kwaliteit, efficiëntie en gemak voor installaties in bouw en industrie.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Union

Goedkoop Bouwmaterialen

Goedkoop Bouwmaterialen trouw afnemer van Union en CELO producten Goedkoop Bouwmaterialen is al jaren afnemer van Union tackers, compressoren en […]

Events en trainingen