De merken van Hemmink

Union

Het Nederlandse merk Union is al ruim 75 jaar hét merk voor pneumatische tackers en verbruiksgoederen. Union heeft naast diverse (pneumatische) tackers ook een ruim assortiment compressoren en bevestigingsmaterialen (nieten, krammen, brads en schroeven). Wanneer je kiest voor de producten van Union, kun je rekenen op een betrouwbare leverancier; de producten worden uit voorraad geleverd. Moet er een product gerepareerd worden? Dan is de regel: elke tacker die binnenkomt wordt de volgende dag weer uitgeleverd.

Ben je in het bezit van een tacker, maar weet je niet welke kram, brad, niet of nagel in jouw machine moet? Of heb je juist een specifieke nagel die je wilt bijbestellen, maar weet je niet meer exact welke het is? Maak dan snel kennis met de Union Nietenwijzer. Een eenvoudig hulpmiddel waarbij je snel de juiste oplossing hebt. De Union nietenwijzer is te gebruiken voor elk merk en type tacker.

Hemmink biedt in combinatie met de producten van Union advies voor de juiste bevestigingsmiddelen en toepassing daarvan, waaronder voor prefab houtskeletbouwers, parketteers, glaszetters, timmerbedrijven en zzp’ers. Dankzij deze kennis en het brede assortiment is er voor iedere professional een oplossing.

Bekijk onze Union tackers

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events