Veilig en comfortabel wonen

Veilig en Comfortabel wonen dankzij Hemmink

Veilig wonen en werken in een comfortabele omgeving: dat gunnen wij iedereen. Vanuit deze visie helpen we installateurs en woningcorporaties bij het realiseren van veilige en comfortabele woningen. Wat dat betekent? De zekerheid dat bewoners bij brand of koolmonoxide tijdig gewaarschuwd worden en de juiste maatregelen kunnen nemen. De keten van brandveiligheid helpt hierbij om de juiste stappen te ondernemen en een veilige leefomgeving te kunnen realiseren. Daarnaast realiseren we een comfortabele leefomgeving door het aanbieden van oplossingen, services, trainingen en mee te denken binnen thema’s als huisautomatisering, prestatiemanagement, binnenklimaat en energiemonitoring. Dát is comfortabel werken!

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

De keten van brandveiligheid

Een écht brandveilige woning draait om meer dan alleen kwalitatieve producten. Een kleine fout bij het installeren van een rookmelder kan een fatale afloop betekenen. De keten van brandveiligheid weergeeft alle facetten die van belang zijn voor betrouwbare veiligheid.

Lees verder
Bekijk onze oplossingen voor woningcorporaties

Brandveilige woningen realiseren als woningcorporatie

Bij brand hebben bewoners slechts 3 minuten de tijd om het huis uit te vluchten. Als woningcorporatie moet je daarom kunnen vertrouwen op snelle detectie en alarmering. Een goed product is hier slechts een onderdeel van. Bekijk daarom iedere situatie met een nieuwe bril, want alleen zo realiseer je vluchtveilige woningen.

Lees verder

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Hemmink_Huizen_woningcorporatie_rookmelders

Als woningcorporatie of vastgoedeigenaar heb je een zorgplicht richting je huurders. Wie waarvoor precies verantwoordelijk is, was altijd een beetje een grijs gebied. Maar dat is inmiddels veranderd. Waarvoor ben je als corporatie op dit moment precies verantwoordelijk als het gaat om brand- en vluchtveiligheid? Onze adviseur Richard Kamans vertelt erover in deze blog.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van veilig en comfortabel wonen.

Referenties

Benieuwd hoe wij onze klanten helpen veilig en comfortabel te wonen? Lees dan onze referenties

Events en trainingen

Onze producten zijn slechts een gedeelte van de oplossing. Dankzij onze trainingen zorg jij écht voor optimale veiligheid

Gerelateerde merken