Oplossingen voor installateurs

Oplossingen-voor-installaterus

Jouw partner binnen de elektrotechniek 

Om de juiste oplossingen te kunnen bieden aan (elektrotechnische) installateurs is het essentieel te weten wat er speelt in de markt en tegen welke uitdagingen installateurs in de praktijk aanlopen. Hemmink is al bijna 70 jaar actief binnen de elektrotechnische markt en weet daarom als geen ander waarmee jij dagelijks te maken hebt. Klanten waarderen ons om onze service, gedegen kennis en betrouwbare advies. Hemmink is dan ook niet voor niets dé kennispartner voor de (elektrotechnische) installateur.

Oplossingen die jou helpen in je dagelijkse werk

Als installateur wil je zeker weten dat je werkt met de juiste producten en oplossingen, die doen wat ze beloven. Innovatieve oplossingen waarmee je veel tijd bespaart, de faalkosten reduceert en dus slim en snel kan installeren. Zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit. En als je daarbij ook nog eens ondersteund wordt met een gedegen advies, projectbegeleiding en ontzorgt wordt in het logistieke proces dan weet je dat je aan het goede adres bent. Dat adres is Hemmink! 

Onze producten en oplossingen zijn heel divers. Van bevestigingsoplossingen tot stekerbare installaties, van verspanend gereedschap tot hechttechniek en verankeringssystemen en van beldeuroplossingen tot oplossingen voor rook- en koolmonoxideveiligheid. Voor al deze oplossingen is ons uitgangspunt om jou in je dagelijkse werk te ondersteunen en te zorgen dat jij je werk efficiënter, slimmer, en sneller kan realiseren. Dit doen we door:

  • Het maken van projecteringen.
  • Het geven van klantspecifieke trainingen (op locatie).
  • Samen met jou nieuwe producten te ontwikkelen.
  • Te ondersteunen in het logistieke traject.

Wij leveren uitsluitend via de (elektro)technische groothandel, de ijzerwarenhandel en bouwmaterialenhandel. Samen met deze partners zorgen wij voor een passende logistieke ondersteuning en een betrouwbaar en professioneel advies.