Slimme en universele meetinstrumenten

Zeker Meten

De wet- en regelgeving rondom elektrische installaties ontwikkelt zich snel. Technieken, meetinstrumenten en analysemethodes verbeteren waardoor toepassingen verbreden. Met het ‘Zeker Meten’ concept wil KWx de installateur en inspecteur ondersteunen bij het inspecteren van elektrische installaties en het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, alles conform de normen NEN 1010 en NEN 3140.

Productspecialisten met kennis van wet- en regelgeving.

De afdeling Zeker Meten van KWx levert elektrotechnische test- en meetinstrumenten voor de industrie, installateur, paneelbouw, machinebouw en inspectiebedrijven. De specialisten van KWx beschikken over kennis van de geldende normen en ervaring om de juiste meetoplossingen voor geavanceerde toepassingen te bieden. Daarnaast organiseren wij onder andere NEN 1010 en NEN 3140 trainingen, meetworkshops en kennissessies.

Meetinstrumenten

Het productenpakket van meetinstrumenten bestaat onder andere uit:

Voor merkonafhankelijke kalibratie en reparatie van meetinstrumenten kan je terecht bij de afdeling MeterCare. Voor instrumenten die eventueel niet binnen de procedures van ons lab vallen werken wij samen met verschillende externe kalibratielaboratoria.

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

De waarde van kalibreren

Zeker meten is alleen mogelijk door meetprocedures uit te voeren met veilige instrumenten die betrouwbare meetresultaten weergeven. Goed onderhoud van je meetinstrumenten is als vakman dus een absolute vereiste! Goed onderhoud, periodiek kalibreren en het opnieuw uitvoeren van metingen draagt bij aan een verlaagd risico op faalkosten en voorkomt garantiekwesties met klanten.

Lees verder
Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Veiligheid apparaten NEN 3140

Slecht onderhouden arbeidsmiddelen veroorzaken jaarlijks meerdere serieuze ongevallen. De NEN 3140 omschrijft hoe kan worden voldaan aan de bij wet gestelde eisen voor elektrische machines en arbeidsmiddelen.

Lees verder

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Zeker Meten.

Referenties

Benieuwd hoe wij onze klanten helpen zeker te meten? Lees dan onze referenties

Events en trainingen

Onze producten zijn slechts een gedeelte van de oplossing. Bekijk ons trainingsaanbod

Gerelateerde merken