TREND Networks en Metrel vanaf heden vertegenwoordigd door Hemmink

Metrel meetinstrumenten

Lees hier wat de verhuizing van de twee geliefde installateursmerken betekent

Al enige tijd zijn de producten van TREND Networks en Metrel vertegenwoordigd door ons zusterbedrijf KWx in Oud-Beijerland. Vanaf 1 oktober zijn de Metrel meetinstrumenten en TREND Networks datanetwerktesters bij ons te verkrijgen. MeterCare en Power Electronics verhuizen niet mee, daarvoor kun je nog steeds bij KWx terecht.

Door de Hemmink-expertises op het gebied van Veilig & Comfortabel Wonen en Slim & Snel Installeren binnen de woning- en utiliteitsbouw is het toevoegen van de merken Metrel en TREND Networks onder het thema ‘Zeker Meten’ een logische keuze. Op deze manier is er een focus op een betere dienst en service. Vanzelfsprekend loopt de garantie en service op reeds gekochte meetinstrumenten gewoon door.

De betrouwbare meetinstrumenten van Metrel en de datanetwerktesters TREND Networks zijn een vaste keuze bij menig installateur. Hieronder in het kort wat je over de merken moet weten.

TREND Networks

TREND Networks

De testers en analyzers van TREND Networks zijn ideale meetinstrumenten waarmee installateurs, systeembeheerders en technici netwerkproblemen zoals bekabelingsfouten, onjuiste IP-configuratie, onbetrouwbare netwerkdiensten, bandbreedteproblemen en PoE-storingen snel op kunnen sporen. Het assortiment bevat koper- en glasvezeltesters voor kabelverificatie, Ethernet-transmissietesters tot 10Gbps en testers voor kabelcertificering volgens ISO- en TIA-normen.

Metrel

Metrel is sinds 1957 fabrikant en ontwikkelaar van meetapparatuur met een intuïtieve bediening, zonder concessies te doen aan veiligheid of naleving van normen. Door de continue ontwikkeling van haar producten staat Metrel op een toonaangevende positie in de markt van elektrische installatietestersapparatentesters en PV-testers. Bovendien zijn ook software, apps en data-koppelingen voor instrumenten de gebieden waar Metrel consequent en gestructureerd in ontwikkeld.

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *