De merken van Hemmink

Metrel

Metrel is fabrikant en ontwikkelaar van meetapparatuur sinds 1957. Door de continue ontwikkeling van haar producten staat Metrel op een toonaangevende positie in de markt van elektrische installatietesters, apparatentesters en PV-testers.

Ook op het gebied van bijvoorbeeld Power Quality en geavanceerde aardingsmetingen biedt Metrel instrumenten met een intuïtieve bediening zonder concessies te doen aan veiligheid of naleving van normen. Tenslotte zijn ook software, apps en data-koppelingen voor instrumenten de gebieden waar Metrel consequent en gestructureerd in ontwikkeld.

Kies je als techneut, ingenieur, veiligheidsinspecteur of apparaatfabrikant voor de producten van Metrel, dan kies je voor geavanceerde, betrouwbare, robuuste en nauwkeurige producten. De producten van Metrel worden ontwikkeld en geproduceerd op één locatie. Op deze manier is er volledige controle op de kwaliteit. Combineer de producten met de kennis van Hemmink en je bent verzekerd van een goede meetoplossing voor jouw situatie.

Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Veiligheid apparaten NEN 3140

Slecht onderhouden arbeidsmiddelen veroorzaken jaarlijks meerdere serieuze ongevallen. De NEN 3140 omschrijft hoe kan worden voldaan aan de bij wet gestelde eisen voor elektrische machines en arbeidsmiddelen.

Lees meer
Webinar Power Quality

Power Quality monitoring

De term Power Quality komt steeds vaker voorbij in de elektrotechniek. Met dit begrip wordt de kwaliteit van elektrische energievoorziening, stroom en spanning bedoeld. Een slechte Power Quality kan directe negatieve invloed hebben.

Lees meer

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen