De merken van Hemmink

TREND Networks

TREND Networks logo

TREND Networks, voorheen IDEAL Networks, is een wereldwijd opererende producent van netwerktesters voor het verifiëren, kwalificeren en certificeren van koper- en glasvezelverbindingen. Een groot deel van deze producten wordt gebruikt door netwerkspecialisten, netwerkbeheerders en andere IT-gerelateerde beroepsgroepen.

Meetinstrumenten voor IT- en netwerktechnici

Met een uitgebreid assortiment aan netwerktesters, accessoires, servicemogelijkheden en specifieke instrumenten voor troubleshooting en prestatietesten, weet TREND Networks zowel de beginnende als professionele netwerktechnicus te voorzien van gebruiksvriendelijke meetinstrumenten met een bewezen goede prijs-kwaliteitverhouding.

Datakabel- en netwerktesters
Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Veiligheid apparaten NEN 3140

Slecht onderhouden arbeidsmiddelen veroorzaken jaarlijks meerdere serieuze ongevallen. De NEN 3140 omschrijft hoe kan worden voldaan aan de bij wet gestelde eisen voor elektrische machines en arbeidsmiddelen.

Lees meer
installatie pv-panelen

Meten aan PV-installaties

Een gebrekkige PV-installatie is regelmatig de oorzaak van (dak)branden bij woningen en bedrijfsgebouwen. In Nederland moeten elektrische installaties voldoen aan de NEN 1010 norm. Zonder inspectie kan een installateur er niet vanuit gaan dat het installatiewerk veilig en naar behoren functioneert.

Lees meer

Grip op de kwaliteit van je datanetwerk

Op onze themapagina 'Grip op de kwaliteit van je datanetwerk' vertellen we je meer over het testen en certificeren van datanetwerken en de netwerkbekabeling. Ook lees je meer waar en wanneer je welke netwerktester toe moet passen.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over TREND Networks: