Slimme en universele meetinstrumenten

Zeker Meten

De wet- en regelgeving rondom elektrische installaties ontwikkelt snel. Technieken, meetinstrumenten en analysemethodes verbeteren waardoor toepassingen verbreden. Met het ‘Zeker Meten’ concept ondersteunen wij installateurs en inspecteurs bij het inspecteren van elektrische installaties en het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, alles conform de normen NEN 1010 en NEN 3140.

Ook datanetwerken worden in toenemende mate onderdeel van het werkgebied van de installateur. Om netwerkproblemen voor te zijn en faalkosten te verlagen zijn netwerktesters het aangewezen inspectiemiddel. Het uitgebreide meetpakket van TREND Networks geeft installateurs, netwerkbeheerders en andere IT-professionals, high-end oplossingen voor verificatie, kwalificatie en certificatie van koper- en glasvezelnetwerken.

Productspecialisten met kennis van wet- en regelgeving.

De afdeling Zeker Meten levert elektrotechnische meetinstrumenten en datanetwerktesters voor de industrie, installateur, paneelbouw, machinebouw en inspectiebedrijven. Onze specialisten beschikken over kennis van de geldende normen en ervaring om de juiste meetoplossingen voor geavanceerde toepassingen te bieden. Zo kun je erop vertrouwen dat je veilig werkt en je metingen altijd betrouwbaar zijn.

Meetinstrumenten

Het productenpakket van Zeker Meten bestaat onder andere uit:

Voor merkonafhankelijke kalibratie en reparatie van meetinstrumenten kun je terecht bij het merkonafhankelijk, RvA geaccrediteerd kalibratie- en reparatielaboratorium MeterCare.

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

Smart_Home_NEN1010

Elektrische veiligheid en betrouwbaarheid

Installeren, aanpassen of uitbreiden: wanneer je werkt aan elektrische installaties of arbeidsmiddelen ben je aansprakelijk voor het geleverde installatie-, reparatie-, of onderhoudswerk. Met een NEN 1010 of NEN 3140 inspectierapport wordt aangetoond dat elektrische onderdelen naar behoren presteren en veilig zijn na voltooiing van de werkzaamheden.

Lees meer
Inspectie elektrische arbeidsmiddelen

Veiligheid apparaten NEN 3140

Slecht onderhouden arbeidsmiddelen veroorzaken jaarlijks meerdere serieuze ongevallen. De NEN 3140 omschrijft hoe kan worden voldaan aan de bij wet gestelde eisen voor elektrische machines en arbeidsmiddelen.

Lees meer

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Zeker Meten.

Referenties

Benieuwd hoe wij onze klanten helpen zeker te meten? Lees dan onze referenties

Events en trainingen

Onze producten zijn slechts een gedeelte van de oplossing. Bekijk ons trainingsaanbod

Gerelateerde merken