Jouw expert in elektrotechnische oplossingen

We weten hoe belangrijk elektrotechnische groothandels (ETG) zijn in het voorzien van installateurs van topkwaliteit producten en systemen. Met onze diepgaande kennis en expertise in de elektrotechnische sector, staan we klaar om ETG’s te ondersteunen met innovatieve oplossingen. Zo blijven we samen inspelen op de veranderende behoeften van de markt.

Dit doen we vanuit onze Business Units, waar specialisten en engineers elke dag bezig zijn met het optimaliseren, vernieuwen en verduurzamen van ons merken- en productenportfolio.

Onze kennisgebieden

Hemmink biedt oplossingen binnen verschillende kennisgebieden. Bekijk onze oplossingen per thema.

Geavanceerde producten en systemen

Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen van moderne elektrotechnische toepassingen, wettelijke eisen en normen. Van basisinstallatiemateriaal tot complexe besturingssystemen, elk product is ontworpen om betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid te verzekeren.

Bekijk alle merken van Hemmink.

Technische ondersteuning en deskundig advies

Naast de producten, systemen en oplossingen bieden we ook deskundig advies en ondersteuning aan onze partners en installateurs:

  • Technisch advies
    Ons team van experts biedt up-to-date informatie en aanbevelingen over de nieuwste trends en technologieën in de elektrotechniek en over de wettelijke eisen en normen waar installaties aan moeten voldoen.
  • Producttrainingen en certificeringen
    We organiseren regelmatig trainingssessies, webinars en workshops om ervoor te zorgen dat zowel jullie team als installateurs volledig bekend zijn met onze producten en hun toepassingen. Ook brengen we onze partners en installateurs op de hoogte van veranderende wetgevingen, normen en eisen met behulp van trainingen en webinars.

Marketingondersteuning en schappenplan

Samen met onze ETG-partners ontwikkelen we marketinginitiatieven en verkoopstrategieën die gericht zijn op het stimuleren van de vraag naar oplossingen en het uitbreiden van het klantenbestand. Daarnaast maken we overzichtelijke en efficiëntie schappenplannen die erop gericht zijn om producten logisch en aantrekkelijk te presenteren. Klanten vinden hierdoor binnen no-time wat ze zoeken.

Logistieke efficiëntie

We zorgen voor een naadloze logistieke ervaring door snelle en accurate leveringen. Onze geavanceerde voorraadbeheersystemen garanderen dat producten beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn, zonder vertragingen of tekorten. In de meeste gevallen heb je bij ons een vaste leverdag, waardoor je precies weet wanneer de producten binnenkomen.

Samen dé partner voor installateurs

Elektrotechnische groothandels zijn voor Hemmink meer dan alleen distributeurs; ze zijn essentiële partners in het bereiken van onze missie om de elektrotechnische industrie te transformeren met de meest geavanceerde oplossingen. We zijn toegewijd aan een langdurige samenwerking waarin ondersteuning, innovatie en klanttevredenheid centraal staan.

Contact

Voor meer informatie over onze producten en diensten of om te bespreken hoe we jullie aanbod kunnen versterken, nodigen we jullie uit om contact met ons op te nemen. Samen zetten we de standaard in de elektrotechnische markt.

[contactform]