Iedereen verdient een veilig en comfortabel thuis

Veilig en Comfortabel Wonen

Veilig en Comfortabel wonen dankzij Hemmink

Het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving voor iedereen is onze voornaamste doelstelling. Wij ondersteunen installateurs, woningcorporaties, VvE’s en commerciële verhuurders bij het tot stand brengen van zulke optimale woonomgevingen. Wat houdt dit precies in? Het betekent dat bewoners bij incidenten, zoals brand of koolmonoxidevergiftiging, tijdig worden gealarmeerd en de juiste veiligheidsmaatregelen kunnen treffen. Onder dit werkveld vallen de volgende thema’s:

Om deze veiligheidsaspecten te garanderen, hebben onze experts de ‘Keten van Brandveiligheid‘ geformuleerd. De Keten van Brandveiligheid is een strategie die is ontworpen om een systematische aanpak te garanderen bij het creëren van veilige woonomgevingen. Het omvat meerdere stappen, van het identificeren en elimineren van potentiële brandgevaren tot het installeren van effectieve brandmeldsystemen en het opleiden van bewoners over hoe te reageren in geval van een brand.

Specialisten met kennis van wet- en regelgeving

Onze specialisten beschikken over kennis van de wet- en regelgeving rond brandveiligheid en hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van een beleid dat niet alleen voldoet aan de wetgeving, maar ook effectief is bij het voorkomen van incidenten.

Daarnaast verzorgen ze trainingen voor installateurs over de juiste installatie en het onderhoud van de veiligheidssystemen. Ze houden hierbij ook rekening met diverse factoren, zoals aansprakelijkheid, scootmobiels, energietransitie, huisautomatisering, prestatiemanagement, binnenklimaat en energiemonitoring.

Jan Winters, specialist vluchtveiligheid

Blijf op de hoogte!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van productintroducties, trainingen, wetgeving, blogs en meer? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Onze veiligheidssystemen & expertise

Binnen het thema Veilig en Comfortabel Wonen bieden we een breed scala aan producten van Ei Electronics, waaronder:

Advies en projectbureau

Naast uitgebreide kennis van onze producten heeft ons projectbureau de expertise om de veiligheidssystemen nauwkeurig in te tekenen op plattegronden. Dit zorgt voor een gedetailleerd en overzichtelijk plan, waarbij rekening wordt gehouden met alle relevante aspecten van jouw specifieke situatie.

Ook een overzichtelijk plan?

Je kunt vertrouwen op ons team om jou te voorzien van professioneel advies en op maat gemaakte oplossingen voor jouw beveiligingsbehoeften.

We streven ernaar om het proces van het creëren van veilige woonomgevingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Ons team van experts staat klaar om ondersteuning te bieden bij elke stap van het proces, van de initiële planning tot de uiteindelijke installatie en daarbuiten. Veilig en comfortabel wonen is onze passie en we zijn toegewijd om dit een realiteit te maken voor iedereen.

Betrouwbare veiligheid met deze merken

Dit vinden onze relaties

Benieuwd hoe wij onze klanten helpen veilig en omfortabel te wonen? Lees onze referenties

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van Veilig en Comfortabel Wonen.

Interessante artikelen

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken.