Veilig en comfortabel wonen

Veilig en Comfortabel wonen dankzij Hemmink

Veilig wonen en werken in een comfortabele omgeving: dat gunnen wij iedereen. Vanuit deze visie helpen we installateurs en woningcorporaties bij het realiseren van veilige en comfortabele woningen. Wat dat betekent? De zekerheid dat bewoners bij brand of koolmonoxide tijdig gewaarschuwd worden en de juiste maatregelen kunnen nemen. De keten van brandveiligheid helpt hierbij om de juiste stappen te ondernemen en een veilige leefomgeving te kunnen realiseren. Daarnaast realiseren we een comfortabele leefomgeving door het aanbieden van oplossingen, services, trainingen en mee te denken binnen thema’s als huisautomatisering, prestatiemanagement, binnenklimaat en energiemonitoring. Dát is comfortabel werken!

Belangrijke thema's

Wij zoeken altijd naar de best passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts

brandveiligheid-rookgassen

Regelgeving brandveiligheid

Sinds 1 januari 2003 zijn, conform het Bouwbesluit, rookmelders verplicht gesteld in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Vanaf juli 2022 zal de rookmelderplicht ook gelden voor bestaande bouw (< 2003).

Lees verder

De keten van brandveiligheid

Een écht brandveilige woning draait om meer dan alleen kwalitatieve producten. Een kleine fout bij het installeren van een rookmelder kan een fatale afloop betekenen. De keten van brandveiligheid weergeeft alle facetten die van belang zijn voor betrouwbare veiligheid.

Lees verder

Interessante blogs

In onze blogs worden regelmatig actualiteiten door onze experts besproken

Laatste nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van veilig en comfortabel wonen.

Referenties

Benieuwd hoe wij onze klanten helpen veilig en comfortabel te wonen? Lees dan onze referenties

Events en trainingen

Onze producten zijn slechts een gedeelte van de oplossing. Dankzij onze trainingen zorg jij écht voor optimale veiligheid

Gerelateerde merken