De merken van Hemmink

Ei Electronics

Logo Ei Electronics

Optimale brandveiligheid met Ei Electronics

Met de oplossingen van Ei Electronics ben je verzekerd van brandveilige woningen. Het merk staat sinds de oprichting in 1988 voor kwalitatieve brand- en koolmonoxidemelders. In samenwerking met Hemmink voorziet Ei Electronics woningcorporaties en installateurs niet alleen van betrouwbare producten, maar adviseert hen ook over een passende totaaloplossing voor iedere situatie.

Ei Electronics onderscheid zich in de kwaliteit van de producten welke ver boven de wettelijke norm liggen. Voordat een product onze fabriek in Ierland verlaat, wordt deze tot wel drie keer getest. Als het om veiligheid gaat, doen wij namelijk geen concessies. Kwaliteit zit in iedere vezel van de organisatie, daarom kun je op deze producten vertrouwen.

Brandveilig wonen

Meer weten over hoe wij met Ei Electronics bijdragen aan veiligheid? Lees dan onderstaande thema's eens door

Brandveiligheid

Ieder jaar zien we brandveiligheid hoger op de agenda komen bij woningcorporaties, installateurs en andere betrokken partijen in de bouw. Toch komen er jaarlijks nog teveel mensen om door de gevolgen van brand. Voorkomen is niet altijd mogelijk; het veiligstellen van bewoners in veel gevallen wel. Door bij brand de vluchttijd te verlengen kunnen levens worden gered.

Lees meer
brandveiligheid-rookgassen

Regelgeving brandveiligheid

Sinds 1 januari 2003 zijn, conform het Bouwbesluit, rookmelders verplicht gesteld in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten. Vanaf juli 2022 zal de rookmelderplicht ook gelden voor bestaande bouw (< 2003).

Lees meer

Brandveiligheid blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte over brandveiligheid, wetgeving, rookmelders en meer

Referenties

Zo hebben wij anderen geholpen hun brandveiligheid te vergroten

Events en trainingen

Brandveiligheid gaat verder dan alleen een rookmelder. Bekijk onze trainingen