De merken van Hemmink

Hawke International

hawke international

Met meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van kabelwartels voor de zwaarste omgevingen, heeft Hawke een reputatie opgebouwd op het vlak van veiligheid en betrouwbaarheid. HAWKE is marktleider van explosieveilige installatieproducten en loopt qua ontwikkeling en innovatie voorop. Vandaar dat HAWKE als eerste fabrikant van kabelwartels met een geheel ATEX gecertificeerd programma op de markt kwam.

Explosieveilige wartels

HAWKE explosieveilige wartels dekken het volledige scala aan kabeltypes en zijn geschikt voor toepassingen van algemeen industrieel ATEX tot verhoogd explosieveilig (Eexe) en drukvast (Eexd). Alle explosieveilige wartels zijn ATEX gecertificeerd. Daarnaast levert HAWKE ook explosieveilige wartels met internationale certificeringen zoals UL, CSA, CEPEL en GOST. De meest voorkomende wartels voor zowel ongearmeerde als gearmeerde kabels zijn uit voorraad leverbaar.

Mijn bedrijf opereert op de Belgische markt, bij wie kan ik terecht voor ondersteuning?v

In Nederland én België wordt Hawke vertegenwoordigd door Hemmink. Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem contact met ons op!

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen