De merken van Hemmink

REX

REX is voor de professional al meer dan 75 jaar de beste keuze op het gebied van boren, beitels en gatzagen van hoogwaardige kwaliteit. REX onderscheidt zich in de markt voor verspanende oplossingen met zijn brede en diepe assortiment en biedt oplossingen voor alle veelvoorkomende toepassingen. Als het aankomt op levertijd kun je rekenen op een betrouwbare partner; alle producten worden uit voorraad geleverd. 

Ontdek de producten van REX

In ons vernieuwde productenportaal kun je heel eenvoudig de hoogwaardige boren, beitels, gatzagen en accessoires van REX bekijken.

Naast de producten van REX levert Hemmink ook andere kwalitatieve tools, waaronder beitels en tackers. Daarnaast denken de specialisten van Hemmink met je mee over een passende oplossing. Zo kun jij je bezighouden met dat wat moet gebeuren: slim en snel installeren.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Een veranderende bouwomgeving, gebruik van andere materialen en de druk om je project steeds sneller af te ronden. Zomaar een aantal zaken waar jij als vakman dagelijks mee te maken hebt. Des te belangrijker is het om te beschikken over het juiste gereedschap om je klus zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen realiseren.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen