referentie

Bakker Bevestigings Materialen

TIP QX4 Hamerboor favoriet bij klanten van BBM

Bakker Bevestigings Materialen levert sinds 2013 bevestigingsmaterialen voor utiliteit, woningbouw en datacenterbouw. Hemmink is de vaste leverancier van verspanende gereedschappen, zoals boren, zagen en beitels. De TIP QX4 Hamerboor is favoriet onder aannemers, zzp’ers en datacenterbouwers vanwege de snelheid en kwaliteit. Met deze krachtpatser kom je zelfs door gewapend beton. Ook is deze boor ideaal voor het bevestigen van ankers.

Merken

Oplossingen op maat

Sinds de start van Bakker Bevestigings Materialen in 2013 is Hemmink vaste leverancier van verspanende gereedschappen. Rick Bakker is tevreden over de samenwerking.

‘Wij bieden voor onze klanten oplossingen op maat. Daarvoor hebben we partners nodig die met ons meedenken. Hemmink is oplossingsgericht en levert precies de materialen die onze klanten nodig hebben.’

Perfect ronde gaten met QX4 Hamerboor

‘De meerderheid van onze klanten kiest voor de TIP QX4 Hamerboor. Deze draait sneller en prettiger dan de standaard hamerboor. Door de vier snijkanten boor je snel en perfect ronde gaten. Je komt er gemakkelijker mee door wapeningsstaal. Ideaal voor plafond-, wand- of keldermuren, die vaak zijn gemaakt van gewapend beton’, vertelt Rick Bakker, eigenaar bij Bakker Bevestigings Materialen.

Optimale bevestiging van ankers

‘De QX4 Hamerboor werkt goed voor een optimale bevestiging van ankers om bijvoorbeeld bevestigingshoeken te plaatsen. Doordat je een perfect rond gat boort, past het anker precies. Dat zorgt voor een ideale trekbelasting’, vertelt Dennis Wateler, accountmanager bij Hemmink. In ons assortiment vind je verschillende soorten constructieve bevestigingen, zoals het CELO ZA-anker. Vaak gebruikt als bevestiging voor kanaalplaatvloeren, maar ook geschikt voor vol beton en kalkzandsteen.

Lange levensduur

De Hamerboor heeft nog een ander belangrijk voordeel, namelijk een lange levensduur. De 4 grote spiralen zorgen voor een snelle afvoer van het boormeel, de hoogste boorsnelheid en minder slijtage. Daarnaast is de boor uitgerust met IDS-technologie, waardoor de boor beter bestand is tegen hoge belastingen en hogere temperaturen.

Wil je meer weten over ons verspanend gereedschap of wil je de juiste oplossing vinden voor jouw klus? Bekijk hier al onze verspanende gereedschappen en toebehoren.

Over BBM

BBM beschikt over een op maat gesneden assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschappen met het oog op service & kwaliteit.