Krachtpatsers voor beton

Je wilt producten zo stevig mogelijk bevestigen. Daarvoor is een zuiver, rond gat nodig. Maar een nauwkeurig gat in betonnen en steenachtige ondergronden boren, kan een uitdaging zijn. Met de TIP QX4 Hamerboren kun je met minimale inspanning een zuiver rond gat boren.

De QX4 hamerboor

De TIP QX4 hamerboren zijn verkrijgbaar in twee varianten. De SDS plus variant is verkrijgbaar met een diameter van 3,5 tot en met 30 mm en in de lengtes 115 tot en met 1000 mm. De SDS max variant is beschikbaar met een diameter van 12 tot en met 28 mm en in de lengtes 340 tot en met 920 mm.

Optimale krachtoverbrenging en een lange levensduur

De TIP QX4 Hamerboor is voorzien van een vol hardmetalen boorkop met 4 snijkanten. Dankzij de scherpe centreerpunt heb je tijdens het boren nooit meer last van een weglopende boor. De 4 snijkanten zorgen ervoor dat de TIP QX4 Hamerboor gemakkelijk het beton binnendringt en niet vastloopt. De boor is bestand tegen herhaaldelijk boren op wapening.

De boor heeft een uniek boorpuntontwerp dat direct doorloopt in 4 grote spiralen. Deze spiralen zorgen voor de hoogste boorsnelheid, snelle afvoer van boormeel en minder slijtage. Met de handige slijtage-indicator kun je zien of het boorgat binnen de tolerantie valt voor het plaatsen van ankers.

Uniek aan deze boor is de IDS-technologie waarmee de boor een homogene verbinding heeft tussen spiraal en boorkop. De boor is hierdoor beter bestand tegen hoge belastingen en hoge temperaturen.

Wil je meer weten over de TIP QX4 hamerboren? Neem een kijkje op ons productenportaal of neem contact op via info@hemmink.nl of bel ons op +31 (0)38 – 469 8200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *