Nóg een jaar garantie op je Union tacker!


“Ik loop hem altijd even helemaal na en maak hem netjes schoon, dan kan hij weer terug!” Byong ten Winkel heeft net een tacker gerepareerd en ruimt zijn werkplek op. “Een tacker die ter reparatie komt is binnen drie werkdagen weer terug bij de klant, dat vind ik echt topservice.”

Door het registreren van je tacker krijg je een extra jaar garantie én een lekkere reep Tony Chocolonely! Mocht er overhoop iets mis zijn met je tacker dan neemt reparatietechnicus Byong je machine onder handen.

Byong’s reparatiecentrum bevindt zich in het Hemmink magazijn vanuit waar de Union producten worden geleverd. “Dicht bij alles wat ik nodig heb.” Na ontvangst van een tacker test hij eerst het probleem. Door zijn jarenlange ervaring en grote kennis ziet Byong meestal al snel wat het probleem is. Problemen die je overigens in veel gevallen kunt voorkomen door eenvoudig onderhoud. “Een druppeltje olie in de luchtinlaat doet echt wonderen.” zegt hij.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat je productie niet stil komt te staan. Ons voorraadbeheer is daar een heel goed voorbeeld van. Ook door een eigen reparatieservice kunnen we de lijnen én de reparatietijd kort houden. Goed onderhoud van je tackers zorgt ook voor zekerheid in je productie. Daarom voert Union ook graag preventief onderhoud uit. We controleren je tacker op een aantal belangrijke punten en hij krijgt een keuringssticker.

Bij je nieuwe tacker zit een garantiekaart waarmee je het extra jaar garantie kunt claimen. Ben je de kaart kwijt? Klik hier of vraag je Union dealer.

Uiteraard repareert Union ook tackers waar geen garantie meer op zit. Byong komt wel eens hele oude modellen tegen: “Dat is soms best een uitdaging. Meestal lukt het maar soms is vervangen een betere optie.” Hij draait het laatste boutje aan van de trommeltacker die twee nagels achter elkaar schoot. “Zo, deze kan weer terug naar de gebruiker!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *