Union, specialist in het bevestigen van vloeren

Union is al meer dan 75 jaar specialist op het gebied van hechttechniek en beschikt over een ruim assortiment kwalitatieve (pneumatische) tackers, compressoren en bevestigingsmaterialen (nieten, krammen, brads en schroeven). Union heeft alles in huis om vakkundig slim en snel vloeren te kunnen leggen. Of het nu gaat om het vast schieten van een moderne tapisvloer of het afwerken van hoge plinten tegen kalkzandsteen of een gipsenmuur, voor alle veelvoorkomende toepassingen levert Union de juiste oplossing.

Union 3AE/J-50

De Union 3AE/J-50 is een minibrad tacker die zeer geschikt is voor het vastzetten van plinten op een gips- en of kalkzandsteen muur. Een groot voordeel aan deze compacte tacker is dat het een lichtgewicht tacker is, maar wel beschikt over een hoge slagkracht. Hierdoor is de tacker zeer geschikt voor het bevestigen van plinten en wordt vaak gebruikt in o.a. de glas,- timmer,- en meubelindustrie. De Union 3AE/J-50 tacker is voorzien van een regelbare diepte instelling en een rubberen neus om beschadiging aan het materiaal te voorkomen. Ideaal dus voor het nauwkeurig en snel schieten van plinten.

Union 1N/JA-25

De Union 1N/JA-25 is een microbrad tacker voor het snel en vakkundig vastschieten van elementen zonder dat er grote sporen achtergelaten worden. Deze hoogwaardige tacker wordt veel gebruikt bij het bevestigen van vloeren, hoekverbindingen, ornamenten en sierlijsten en wordt vaak gebruikt in o.a. de meubelindustrie.

De Union 1N/JA-25 schiet microbrads met een kop van slechts 1,4 mm. Een groot voordeel is dat deze tacker bijna geen gaatjes achterlaat wat tijd bespaart in de afwerking. Ideaal bij bijvoorbeeld het schieten van Tapis vloeren. Ga je voor een volledig nauwkeurige afwerking van de vloer? De JA microbrads die in deze tacker passen zijn leverbaar met een bruine kop, zodat ze ook zonder afstoppen niet opvallen in het te bevestigen materiaal. Ook is er een kunststof beschermneus beschikbaar die op de tacker bevestigd kan worden om beschadiging aan het materiaal te voorkomen.

Union Nietenwijzer

Ben je in het bezit van een tacker en ben je op zoek naar de juiste kram, brad, niet of nagel voor jouw machine? Of heb je juist een specifieke nagel die je gebruikt bij het bevestigen van je vloer maar weet je niet meer exact welke het is? Maak dan snel kennis met de Union nietenwijzer. Een eenvoudig hulpmiddel waarbij je snel de juiste oplossing hebt.

Heb je vragen over het gebruik en de opties van de Union tackers of ben je benieuwd welke tacker jij nodig hebt voor jouw klus? Bekijk dan de video of neem een kijkje op ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *