De merken van KWx

Metrel

Metrel is fabrikant en ontwikkelaar van meetapparatuur sinds 1957. Door de continue ontwikkeling van haar producten staat Metrel op een toonaangevende positie in de markt van elektrische installatietesters, apparatentesters en PV-testers.

Ook op het gebied van bijvoorbeeld Power Quality en geavanceerde aardingsmetingen biedt Metrel instrumenten met een intuïtieve bediening zonder concessies te doen aan veiligheid of naleving van normen. Tenslotte zijn ook software, apps en data-koppelingen voor instrumenten de gebieden waar Metrel consequent en gestructureerd in ontwikkeld.

Kies je als techneut, ingenieur, veiligheidsinspecteur of apparaatfabrikant voor de producten van Metrel, dan kies je voor geavanceerde, betrouwbare, robuuste en nauwkeurige producten. De producten van Metrel worden ontwikkeld en geproduceerd op één locatie. Op deze manier is er volledige controle op de kwaliteit. Combineer de producten met de kennis van KWx en je bent verzekerd van een goede meetoplossing voor jouw situatie.

Interessante blogs

Wij zoeken altijd naar de beste passende oplossingen voor jou. Onze oplossingen zijn samengesteld door ervaring, vakkunde en experts.

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte

Referenties

Events en trainingen