Hechttechniek voor de houtbouw

Union tackers - specialist in hechttechniek

Jouw partner op het gebied van hechttechniek met Union tackers

Om snel en efficiënt te werken, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je gereedschap. Eén van de merken in het portfolio van Hemmink is Union. Dit Nederlandse merk is al ruim 75 het merk voor universele oplossingen op het gebied van pneumatische tackers, compressoren, accessoires en verbruiksgoederen.

Union is jouw partner op het gebied van pneumatische hechttechniek. Je vindt naast pneumatische tackers ook compressoren en toebehoren, en verbruiksgoederen (nieten, krammen, brads en bandschroeven). Als je kiest voor Union, kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Als leverancier van Union gaan we echter veel verder met onze service.

Onze service gaat een stapje verder

Als je kiest voor Union, kies je voor meer dan alleen kwaliteit en betrouwbaarheid. Waarom? Omdat we extra service bieden om jou verder te helpen. We zijn een betrouwbare leverancier en willen dit ook uitstralen. We leveren onze producten grotendeels uit voorraad. Werkt je tacker niet goed of is hij helemaal defect? Geen probleem. We hebben de Union reparatieservice. De regel hierbij is: elke tacker die bij ons binnenkomt, leveren we binnen drie werkdagen weer uit. Is het niet rendabel om hem te repareren? Dan kun je hem inruilen en geven we je korting op de aanschaf van een nieuwe tacker. Zo hoef je nooit lang stil te zijn en kun je jouw werk snel hervatten.

We denken daarnaast graag met je mee op verschillende facetten. Eén voorbeeld hiervan is voorraadbeheer. Als je veel tackers en verbruiksgoederen gebruikt, is het fijn dat je altijd voldoende voorraad hebt liggen. Hierin denken we graag met je mee. Daarnaast kijken we samen met jou graag naar nieuwe oplossingen die je werk in de toekomst aangenamer kunnen maken.

Welke tacker moet je kiezen?

Wil je weten welke tacker geschikt is voor jouw werkzaamheden? Bekijk onze tackers en verbruiksgoederen met bijbehorende specificaties in ons productenportaal.

De Union nietenwijzer

Gebruik jij een tacker, maar heb je geen idee welke verbruiksgoederen erin kunnen? Ontdek onze Union nietenwijzer. Deze handige tool helpt jou snel de juiste niet, brad, kram of nagel te vinden voor jouw tacker. Ook als het geen Union tacker is. Vul eenvoudig je merk en type tacker in en de tool toont je automatisch alle verbruiksgoederen die geschikt zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een specifieke spijker, niet of schroef te zoeken. Dit doe je door de maten in te voeren.