referentie

Duntep kiest al 30 jaar voor Union

Duntep gebruikt al 30 jaar Union tackers voor het bouwen van droomchalets

Met de bevestigingsmaterialen van Union bouwt Duntep in korte tijd droomchalets van hoogwaardige kwaliteit. Al ruim 30 jaar gebruikt Duntep diverse tackers en toebehoren voor het bevestigen van de vloeren en wanden tot aan de plinten. Hemmink ontzorgt op het gebied van voorraadbeheer en denkt mee over nieuwe oplossingen. Zodat Duntep in de toekomst nog efficiënter kan werken. We spraken Albert Klein en Harm Courtz van Duntep over hun ervaring met Union en de samenwerking met Hemmink.

Merk

Voorraadcheck en besteladvies

Duntep heeft zo’n honderd tackers in gebruik en een grote voorraad krammen, nieten en spijkers. Van grote trommeltackers voor het bevestigen van vloer- en wandplaten tot afwerktackers voor het bevestigen van de plinten.

‘We helpen bij voorraadbeheer en geven besteladvies. We luisteren goed naar de wensen en willen het werk voor Duntep zo efficiënt mogelijk maken. Daarvoor is het belangrijk dat het materiaal goed functioneert. Als het nodig is, wisselen we tackers om, vertelt Tamara Monsees, accountmanager bij Hemmink.

Direct geregeld

Duntep is tevreden over de producten van Union en samenwerking met Hemmink. Albert vertelt: ‘We werken al ruim 30 jaar met de producten van Union en willen geen andere leverancier. De producten hebben een goede kwaliteit en afspraken worden altijd nagekomen.’ Harm vult aan: ‘We bouwen zo’n 145 chalets in een jaar. Het is fijn dat we altijd de juiste materialen op voorraad hebben. Als er iets is wordt het direct geregeld.’

Oplossing op maat

Doordat er veel contact is met Duntep, kan Hemmink snel op vragen inspelen. ‘Op dit moment zitten onze werknemers veel op hun knieën om de vloerplaten te bevestigen. We willen hun graag ontlasten en hebben Hemmink daarom gevraagd om mee te denken over een oplossing’, vertelt Albert. Hemmink is daarop in gesprek gegaan met leveranciers om een product op maat te ontwikkelen. 

Persoonlijk advies

In combinatie met de betrouwbare producten van Union geeft Hemmink persoonlijk advies voor de juiste bevestigingsmaterialen en toepassingen daarvan. We denken mee met prefab houtskeletbouwers, parketteers, glaszettters, timmerbedrijven en zzp’ers. Voor iedere professional vinden we de juiste oplossing.

duntep-union-oplossing

Diverse tackers en nietenwijzer

Met het merk Union beschikken we over een divers assortiment van tackers, compressoren en bevestigingsmaterialen, zoals nieten, krammen, brads en schroeven. Union tackers zijn zeer geschikt voor het vastschieten van vrijwel elke hout op hout verbinding, waardoor de tackers veel worden gebruikt bij houtskeletbouw, prefabbouw en systeembouw. Heb je al een tacker in je bezit en ben je op zoek naar de juiste kram, brad, niet of nagel voor jouw machine? Bekijk dan de Union nietenwijzer.

Over Duntep

Duntep is dé chaletbouwer in Nederland en zit gevestigd in Staphorst, vlak bij Zwolle. Duntep biedt bungalows en chalets aan in talloze modellen waarin veel mogelijkheden bestaan, van L-vormige bungalows tot rietgedekte vakantiewoningen. Duntep maakt de woning waarvan gedroomd wordt.