Hechttechniek voor parketteurs

Union tackers voor parketteurs

Hechttechniek voor parketteurs

Het leggen van een tapis vloer is vakwerk en vaak arbeidsintensief. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurt. Als parketteur is het daarom fijn dat je netjes en efficiënt kunt werken. Union is partner op het gebied van hechttechniek voor parketteurs.

Hoe kan een tacker jou helpen? Met een tacker bevestig je een tapis vloer snel op de houten ondergrond, zodat deze niet verschuift als de lijm nog niet is opgedroogd. Door micro-brads te gebruiken (bij vloeren tot 6 millimeter) of minibrads (bij vloeren tot 9 millimeter) krijg je het gewenste resultaat, waarbij de brads wegvallen in het hout en dus nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er microbrads met een bruine kop, zodat ze helemaal wegvallen in het materiaal.

Union: een compleet concept om goed te kunnen hechten 

Union is dé specialist op het gebied van hechttechniek. We verzorgen én leveren een compleet concept met daarin alles wat jij nodig hebt om goed te kunnen hechten. Naast de tackers leveren we ook allerlei gerelateerde producten, zoals compressoren, luchtslangen en verbruiksgoederen, kortom: Union heeft alles in huis om snel en vakkundig vloeren en plinten te bevestigen. 

Met bumpfire kun je snel achter elkaar brads in de ondergrond schieten, waardoor je nog sneller werkt.

Bekijk onze tackers en toebehoren.

Met de Union 1N/JA-25N schiet je elementen snel en vakkundig vast zonder dat je grote sporen achterlaat. Deze afwerktacker wordt veel gebruikt bij het bevestigen van bourgogne vloeren. Ga je een tapis vloer leggen? Kies dan voor de Union 1AH/JA-30. Met deze microbrad tacker bevestig je snel en netjes, zonder dat je grote sporen achterlaat. Hierdoor bespaar je tijd in het afwerken van de vloer. Je kun kiezen om gebruik te maken van de JA-microbrads met bruine kop. Deze vallen niet op in de vloer.  

Union tacker defect? Geen probleem! 

Als je veel gebruik maakt van een tacker, heeft deze af en toe onderhoud nodig. Ook hierin geven we je graag advies. Heeft je tacker een defect en kun je het zelf niet oplossen? Geen probleem. Met de Union reparatieservice helpen we je snel aan het werk. Bij ons geldt de regel: elke tacker die binnenkomt, wordt binnen drie dagen weer uitgeleverd. Blijkt dat een reparatie niet rendabel is? Dan hebben we inruilservice. Hierbij kun je tegen een gereduceerd tarief een nieuwe tacker aanschaffen.

Welke brads passen in mijn tacker?

Gebruik onze handige online tool: de nietenwijzer. Hiermee ontdek je welke verbruiksgoederen in jouw tacker kunnen.

Union tackers voor houten vloeren en plinten 

Voor het vastmaken van plinten op wanden zijn tackers ook zeer geschikt. Met de Union 3AE/J-50 in combinatie met geharde nagels schiet je eenvoudig plinten (tot 20 millimeter) vast op gips- en of kalkzandsteen wanden. Deze tacker is erg licht, maar beschikt wel over een hoge slagkracht. Hiermee maak je plinten snel vast zonder dat je last krijgt van je armen.