Hechttechniek voor unit- en chaletbouwers

Tackers voor chaletbouwers

Hechttechniek voor unit- en chaletbouwers

Als unit- of chaletbouwer gaat er veel tijd zitten in het bevestigen van vloeren, wanden en plinten. Hoe fijn is het dan dat je een partner hebt die met je meedenkt? Hemmink is die partner. Wij zorgen ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt van zowel tackers als verbruiksgoederen. En is je tacker defect? Dan repareren wij deze graag. Daarnaast denken we graag mee over nieuwe oplossingen, zodat je in de toekomst nog efficiënter kan werken.

Duntep grijpt nooit mis!

Duntep en Hemmink hebben al een jarenlang partnerschap, waarbij we ervoor zorgen dat ze altijd voldoende voorraad nieten en nagels hebben. Zo komt hun werk nooit stil te liggen.

Hoe we er samen met Duntep voor zorgen dat er altijd voldoende voorraad is én onze transportbewegingen worden verminderd? Bekijk het in de video.

Welke tacker moet je kiezen?

Wil je weten welke tacker geschikt is voor jouw werkzaamheden? Bekijk onze tackers met bijbehorende specificaties in ons productenportaal.

De Union 5AD/IG65U is een pneumatische tacker die nagels tot een lengte van  65mm kan schieten. De tacker is regelbaar (enkel- en meerschotsysteem) en je kunt de diepte eenvoudig regelen.

Deze pneumatische coilnageltacker is zeer geschikt voor de unit- en chaletbouw, prefabbouw en gevelbekleding.

De Union 5AC/T-75U is een pneumatische spijkertacker voor T-nagels tot 75mm.

Deze nageltacker is de beste keuze voor het bevestigen van bekisting, dakbeschot, panlatten en tengelwerk.

Union spijkertacker 5AC/T-75U

De Union 4AE/DA65 is een pneumatische tacker voor afwerknagels-DA met een lengte van 32 tot en met 64mm.

Dee tacker is ideaal voor het vastzetten van afwerklatten, plafonds en raamkozijnen.