Hemmink projectbureau: een op maat gemaakte projectie voor jou 

Van links naar rechts: Tim, Kim, Luuk en Renkjan 

Als kennispartner willen we je graag zo goed mogelijk helpen en ontzorgen. Via ons nieuwe projectbureau kunnen we dat nu nog beter. Het bureau zorgt voor de afhandeling van alle projectaanvragen die binnenkomen bij Hemmink.  

Wat is een projectie? 

Een projectie is een hulpmiddel om te bepalen welke oplossingen mogelijk zijn voor een specifiek gebouw. Door de tekeningen van een gebouw te analyseren, de projecteisen te verkennen en daarbij je wensen mee te nemen, wordt input verzameld voor een maatwerkadvies. Onze specialisten buigen zich vervolgens over deze input en creëren binnen de geldende wetgeving een passend voorstel. Dit resulteert in een op maat gemaakte oplossing: bestaande uit een projectie, bijbehorend advies en een complete offerte. Wij kunnen projecties maken voor o.a. stekerbaar installeren met de producten van Adels en voor vluchtveiligheid met producten van Ei Electronics. Een combinatie met meer van onze merken is natuurlijk ook mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld het bevestigingsmateriaal van Schnabl, aardingsmateriaal van JMV of een CAI aanvraag met de merken Astro, Bda en Cabelcon.

Wat betekent dit voor jou? 

Door alle aanvragen via een centrale plek te behandelen kan het projectbureau jou op een effectieve en resultaatgerichte manier met een totaaloplossing ontzorgen. Dit doen we door de kennis en verschillende merken die Hemmink aanbiedt te verwerken tot de perfecte oplossing voor jouw aanvraag. Tijdens de behandeling van de aanvraag is er één Sales Engineer of Sales Specialist jouw aanspreekpunt waardoor alles duidelijk en overzichtelijk blijft. 

Heb jij een project waarbij wij jou mogen helpen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met het projectbureau via e-mail: projecten@hemmink.nl, of via het telefoonnummer: 038-4698200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *