Single Wire System (SWS): voor het geleiden van enkele kabels

pflitsch-sws-open-draadgoot

Om een enkele kabel te geleiden in je installatie is een kostbare kabelgoot niet nodig. Het Single Wire System (SWS) van Pflitsch is dan een ideale oplossing. De kabels worden stevig vastgehouden door geleidingsringen. Door het open en hygiënische design is dit systeem eenvoudig te reinigen en daarom uitermate geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dit zijn de voordelen:

  • Alternatief voor een kostbare kabelgoot en kabelbundelbandjes
  • Stabiele en flexibele geleiding door de stevige, buigbare draad (RVS, 1.4404)
  • Corrosiebestendig systeem
  • Open kabelgeleiding, daardoor eenvoudig te reinigen
  • Eenvoudige montage met RVS of kunststof beugels
  • Afmeting geleidingsringen: 8 – 16 mm (binnenmaat)

Stevige bevestiging

Het Single Wire System bestaat uit een flexibele, stevige 5 mm draad met open geleidingsringen waar je de kabel eenvoudig insteekt.

Kabels en slangen tot 16 mm kun je op deze manier veilig geleiden, zowel op rechte stukken als om hoeken. De draad bevestig je met schroefbare kunststof montageringen of RVS-houders, die je vervolgens aan de machinebehuizing last.

pflitsch-sws-draadgoot

Eenvoudig te reinigen

In de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie draait alles om hygiëne. Machines en toebehoren zoals kabelgoten die in omgevingen staan waar voedsel verwerkt wordt, moeten goed gereinigd kunnen worden zodat bacteriën achterwege blijven. De open draadgoten van Pflitsch bieden dan een uitkomst: een open en hygiënisch systeem dat goed te reinigen is.

Bekijk alle draadgoot-kabelkanalen van Pflitsch in ons productenportaal.

pflitsch-toepassing-single-wire-system

Whitepaper Voedselveiligheid

In het whitepaper ‘Voedselveiligheid – het belang van hygiëne in de industrie’ delen wij de aandachtspunten die rondom het thema voedselveiligheid een rol spelen, toegespitst op het reinigen van kabels en kabelwartels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *