Food Technology 2023

food-technology-2023

Voedselbesmettingen, recalls, downtime van machines en mogelijke imagoschade is het schrikbeeld van elk voedselverwerkend bedrijf en machinebouwer. Hoe zorg je ervoor dat je machines en productielijnen goed gereinigd kunnen worden zodat bacteriën en besmettingen geen kans krijgen? En hoe houd je overzicht in de wirwar van geldende richtlijnen en normeringen?
Dat vertellen wij je graag op de Food Technology beurs die plaatsvindt op 12 en 13 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Dit kan Hemmink voor je betekenen

Hemmink adviseert machinebouwers, voedselverwerkende bedrijven, industriële installateurs en engineers op het gebied van machine-ontwerp, reiniging en wet- en regelgeving. Met de Hygienic Design oplossingen van onze partners Pflitsch, Wiska en Flexa kun jij je machines en productielijnen hygiënisch bekabelen zodat deze snel en grondig gereinigd kunnen worden:

Hiermee bespaar je tijd en voorkom je besmettingen, recalls en downtime van machines.

Pflitsch showtruck op beurs Food Technology

Bezoek je de beurs Food Technology op 12 en 13 april in Den Bosch? Dan kun je er niet omheen: de showtruck van kabelwartelspecialist Pflitsch. Boordevol oplossingen voor de food industrie: van Hygienic Design kabelwartels tot voedselveilige beschermslangen. Ter plekke demonstreren wij de praktische en tijdbesparende producten van Pflitsch. Ontdek al onze kabelmanagement oplossingen voor de food en nog veel meer.

pflitsch-showtruck

Woensdag 12 april | 12.20-12.45 uur | zaal 1 | Heiko Emde, productmanager Pflitsch

Heiko Emde, Market Segment Manager Food & Pharma bij Pflitsch, geeft woensdag 12 april om 12:20 een boeiende lezing op de beurs Food Technology in Den Bosch. Hij vertelt hoe voedselbesmettingen voorkomen kunnen worden en hoe machinebouwers kunnen bijdragen aan het voedselveiliger maken van machines.  

heiko-emdo-pflitsch

Tijdens de Engelstalige lezing zal Heiko verschillende problemen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne bespreken. Daarnaast legt hij ook uit hoe je voedselbesmettingen kunt voorkomen en wat de oplossingen zijn met betrekking tot design- en materiaalgebruik.  

Kijk hier waar je ons vindt:

We ontmoeten je graag op onze stand of bij de showtruck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *