Hygiëne in de food industrie: de impact voor machinebouwers en engineers [whitepaper]

voedselveiligheid-zalm

Hygiëne is een thema waar veel aandacht voor is in de food industrie, bij voedselverwerkende bedrijven maar ook bij engineers en machinebouwers. Een goede hygiëne is in de food industrie van het allergrootste belang, geen enkel bedrijf wil immers in de media komen vanwege een campylobacter-, listeria- of salmonellabacterie in voeding. Voedselveiligheid staat voorop.


Kennisdocument over voedselveiligheid

In dit whitepaper delen wij de aandachtspunten die rondom het thema voedselveiligheid een rol spelen, toegespitst op het reinigen van kabels en kabelwartels.

Je vindt in dit kennisdocument informatie over het voorkomen van bacterievorming, IP-waarden, hygiënisch ontwerp, routing en productiezones. Ook bieden wij je duidelijkheid in de hygiënerichtlijnen die binnen de food industrie relevant zijn en wat de impact hiervan is voor machinebouwers en engineers.

mock-up-cover-wp-voedselveiligheid

Ja, stuur mij het whitepaper Voedselveiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *