Hygiëne in de food industrie: de impact voor machinebouwers en engineers [whitepaper]

voedselveiligheid-zalm

Hygiëne is een thema waar veel aandacht voor is in de food industrie, bij voedselverwerkende bedrijven maar ook bij engineers en machinebouwers. Een goede hygiëne is in de food industrie van het allergrootste belang, geen enkel bedrijf wil immers in de media komen vanwege een campylobacter-, listeria- of salmonellabacterie in voeding. Voedselveiligheid staat voorop.


Kennisdocument over voedselveiligheid

In dit whitepaper delen wij de aandachtspunten die rondom het thema voedselveiligheid een rol spelen, toegespitst op het reinigen van kabels en kabelwartels.

Je vindt in dit kennisdocument informatie over het voorkomen van bacterievorming, IP-waarden, hygiënisch ontwerp, routing en productiezones. Ook bieden wij je duidelijkheid in de hygiënerichtlijnen die binnen de food industrie relevant zijn en wat de impact hiervan is voor machinebouwers en engineers.

mock-up-cover-wp-voedselveiligheid

hbspt.forms.create({
region: “eu1”,
portalId: “143575860”,
formId: “437881cf-314b-4990-a334-01a1a358f5da”
});

2 reacties op “Hygiëne in de food industrie: de impact voor machinebouwers en engineers [whitepaper]

  1. Het was een duidelijke presentatie, alleen jammer dat Hemmink niet iets meer tijd had genomen voor uitleg van de eigen producten omdat de lezing van HDN iets langer duurde dan verwacht.
    Mogelijk dat er nog een vervolg kan komen op deze lezing.
    Ik denk dat het onderwerp meer tijd vraagt in de presentatie van het gebruikte uur, HDN is een complexe materie.

    1. Goedemiddag Corné. Bedankt dat je aanwezig was bij het webinar en goed om te horen dat het interessant was. We lichten graag meer toe over onze eigen producten. Ik ga vragen of mijn collega Jeroen contact met je opneemt. Ook staan we op de Food Technology beurs, waar we graag al je vragen beantwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *