Handige selector: vind snel de juiste Hawke Ex wartel

hawke-ex-wartel

Het assortiment van Hawke is uitgebreid en omvat veel verschillende soorten explosieveilige (Ex) wartels. Het kiezen van de juiste Hawke Ex wartel voor je Ex-d of Ex-e installatie kan een tijdrovende klus zijn. Om het gemakkelijker te maken de juiste Hawke wartel te kiezen voor je installatie, hebben wij een handige selector gemaakt. Download de selector en vind snel de juiste Hawke Ex wartel voor je installatie!

Vind snel en gemakkelijk de juiste Ex kabelwartel van Hawke:

hawke-selector


Selectie en installatie van ATEX kabelwartels, hoe het wel én niet moet

Helaas zien we dat er in de praktijk nog veel fouten gemaakt worden met de selectie en toepassing van ATEX kabelwartels. Door toepassing van de verkeerde kabelwartels kan de explosieveiligheid van een apparaat aangetast worden.

Op donderdag 4 maart neemt Michiel Bakker van MIBEX, ATEX specialist op het gebied van apparaat- en installatieontwerp in explosiegevaarlijke omgevingen, je mee in de eisen die gelden voor ATEX kabelwartels en laat hij zien hoe je fouten kunt voorkomen. Meld je aan voor dit webinar!

Meld je aan voor dit gratis webinar

Meer over Hawke kabelwartels

Dankzij de brede toepasbaarheid, lange levensduur en de eenvoudige en snelle installatie- en inspectiemogelijkheid staan de Hawke Ex kabelwartels in de markt bekend als absoluut A-merk.

Hoogste kwaliteit en veiligheid
De wartels voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. De Hawke kabelwartels zijn ATEX/IECEx gecertificeerd door de certificeringsorganisatie CML (voorheen Baseefa) en voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor gebruik in zone 1, zone 2, zone 21 en zone 22.

Bekijk alle Hawke Ex wartels

In ons productenportaal vind je snel alle specificaties en kenmerken van de Hawke Ex wartels.

hawke-ex-501-453-univ

Wij komen graag met je in contact!

Heb je een vraag over deze Hawke Ex kabelwartels? Onze sales specialisten Industrieel Kabelmanagement adviseren je graag. Neem contact met ons op via salesbox@hemmink.nl of 038-4698200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *