Handige selector: vind snel de juiste Hawke Ex wartel

hawke-ex-wartel

Het assortiment van Hawke is uitgebreid en omvat veel verschillende soorten explosieveilige (Ex) wartels. Het kiezen van de juiste Hawke Ex wartel voor je Ex-d of Ex-e installatie kan een tijdrovende klus zijn.

Om het gemakkelijker te maken de juiste Hawke wartel te kiezen voor je installatie, heeft Hemmink een handige selector gemaakt. Download de selector en vind snel de juiste Hawke Ex wartel voor je installatie!

Deze drie factoren bepalen de keuze voor je Ex wartel

Welk type kabelwartel je toepast (compressie wartel of compound wartel) voor je installatie, is afhankelijk van de kabel. Onderstaande drie factoren bepalen deze keuze:

  • De compactheid van de kabel: voldoet de kabel aan de eisen qua compactheid en rondheid zoals genoemd in de EN 60079-14, 9.3
  • De lengte van de kabel: is deze korter of langer dan 3 meter
  • Afscherming: is de kabel gearmeerd of ongearmeerd.

Hemmink heeft hiervoor een handige selector ontwikkeld waarmee deze flow duidelijk in beeld gebracht wordt. Met ‘kabel niet OK’ wordt bedoeld dat de kabel niet voldoet aan de eisen voor compactheid en rondheid.

Vind snel en gemakkelijk de juiste Ex kabelwartel van Hawke:

zo vind je gemakkelijk de juiste Hawke EX kabelwartel

Meer over Hawke kabelwartels

Dankzij de brede toepasbaarheid, lange levensduur en de eenvoudige en snelle installatie- en inspectiemogelijkheid staan de Hawke Ex kabelwartels in de markt bekend als absoluut A-merk.

Hoogste kwaliteit en veiligheid
De wartels voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. De Hawke kabelwartels zijn ATEX/IECEx gecertificeerd door de certificeringsorganisatie CML (voorheen Baseefa) en voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor gebruik in zone 1, zone 2, zone 21 en zone 22.

Bekijk alle Hawke Ex wartels

In ons productenportaal vind je snel alle specificaties en kenmerken van de Hawke Ex wartels.

hawke-ex-501-453-univ

Wij komen graag met je in contact!

Heb je een vraag over deze Hawke Ex kabelwartels? Onze sales specialisten Industrieel Kabelmanagement adviseren je graag.

Contact Hemmink

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Krijg updates bij gewijzigde wetgeving, nieuwe producten en events. Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *