Bespaar tijd met kantspecifieke draad- en kabelgoten van Pflitsch

pflitsch-kabelkanalen

Ook de bekabeling rondom machines in een voedselverwerkende fabriek heeft invloed op de voedselveiligheid en moet voldoen aan de richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen. Je kabels hygiënisch en betrouwbaar geleiden met draadgoten en kabelgoten is dan een must. Maar wat als een standaard kabelgoot niet past in je installatie en je geen tijd hebt om een passende oplossing te zoeken? Dan biedt de component assembly service van Pflitsch uitkomst. Met de klantspecifieke draad- en kabelgoten neemt Pflitsch je veel werk uit handen waardoor je tijd bespaart en tegelijkertijd voldoet aan de richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen.

Wat houdt de component assembly service van Pflitsch in

Met de component assembly service ontwerpt Pflitsch klantspecifieke draad- en kabelgoten voor jouw specifieke situatie. Waar geen standaardoplossing voorhanden is, biedt Pflitsch in nauwe samenspraak met de klant een oplossing in de vorm van maatwerk. Dit kan een enkele draad- of kabelgoot zijn maar ook een complete installatie. Pflitsch geeft tijdens het hele project advies en begeleiding, desgewenst ook bij het monteren. Uniek is dat hiervoor geen minimale bestelhoeveelheden vereist zijn. 

kabelkanalen-draadgoten-pflitsch

Dit zijn je voordelen

  • op maat gemaakte draad- en kabelgoten incl. uitsparingen, boorgaten, deksels, etc.
  • zelf een installatie ontwerpen hoeft niet meer, Pflitsch neemt je dit uit handen
  • tijdbesparing van minimaal 20%, de klant kan zich concentreren op kernactiviteiten
  • ontwerp van Pflitsch kan geïntegreerd worden in het CAD-systeem van de klant
  • kennis van Pflitsch over hygiënisch ontwerpen

Draad- en kabelgoten op maat gemaakt 

In de machinebouw zie je dit fenomeen steeds meer: het uitbesteden van metaalbewerking en engineering. De klant kan zich zo concentreren op zijn kerncompetentie, het bouwen van een machine, en hoeft zich niet bezig te houden met de handling eromheen.

“Ik zie nog vaak in de fabriek medewerkers met een slijptol in de weer om een draadgoot op maat te maken. Dit kost vaak veel tijd en kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Pflitsch kan je dit uit handen nemen, dit bespaart zoveel tijd en werk. ” 

Mike van der Veer, food specialist bij Hemmink

Tijdbesparing 

De praktijk wijst uit dat plannen, monteren en installeren met de component assembly service van Pflitsch een flinke besparing oplevert. Dit is minimaal 20%, ongeacht of het kleine of grote installaties zijn.  

component-assembly-service-pflitsch
Tijdbesparing bij gebruik van de Component Assembly Service van Pflitsch

Een globale schets hoe dit proces verloopt:

  • De klant stuurt Hemmink een CAD-tekening van het installatiegedeelte waar de routing componenten zich bevinden, voorzien van alle relevante details zoals maatvoering etc.  
  • Hemmink stuurt de gegevens naar Pflitsch. Pflitsch leest deze in en vertaalt deze naar een eindproduct. 
  • Pflitsch maakt een offerte en tijdpad bekend. 
  • Na goedkeuring produceert Pflitsch het gewenste product en kan het desgewenst ook op locatie monteren.

Zelf aan de slag? Gebruik de easyRoute 3D software van Pflitsch

Wil je liever zelf bepalen hoe en waar de bekabeling in de fabriek geplaatst wordt en zelf vaststellen welke draad- en kabelgoten je nodig hebt? Dit kan heel gemakkelijk met de easyRoute planningssoftware van Pflitsch. Hiermee kun je zelf een CAD-ontwerp maken en een materialenlijst uitdraaien. Met deze software die gratis te downloaden is op de Pflitsch website, kun je heel nauwkeurig en efficiënt de benodigde draadgoten of kabelkanalen inplannen. 

Alle benodigde onderdelen kun je terugvinden in een database die continue geüpdatet wordt. easyRoute is uitwisselbaar met de meest gangbare softwaresystemen en is geschikt voor alle soorten draadgoten en kabelkanalen. 

Maak gebruik van de kennis van Pflitsch

Pflitsch heeft alle kennis over voedselveiligheid in huis. Zij denken graag met je mee hoe je je installatie zo efficiënt mogelijk kunt inrichten en tegelijkertijd kunt voldoen aan alle hygiëne-eisen.

In onderstaande animatie kom je meer te weten over de Component Assembly Service software van Pflitsch:

Contact

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *