IDEAL Networks gaat verder als TREND Networks

Professionele netwerktesters

IDEAL Networks levert al jaren innovatieve en gebruiksvriendelijke testers voor koper-, glasvezel- en coaxverbindingen. De fabrikant, onder andere bekend van de VDV II datakabeltesters en SignalTEK transmissietesters, gaat vanaf 31 maart verder als TREND Networks. De nieuwe naam en de nieuwe slogan “Depend on Us” sluiten beter aan op de koers en rijke geschiedenis van het bedrijf.

Trend Communications was vanaf 1965 bijna vier decennia lang fabrikant van meetapparatuur voor de telecomindustrie. Dit bedrijf ontwikkelde tal van innovaties, waaronder datatransmissie-analyzers en ISDN-testers. Trend Communications werd in 2004 overgenomen door IDEAL Industries en werd later onderdeel van IDEAL Networks.

De nieuwe naam sluit aan bij het gezamenlijk doel van de groeiende organisatie: het ontwikkelen van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke testers met betrouwbare resultaten, een sterke reputatie én toewijding aan het leveren van innovaties in de IT- en telecombranche.

TREND Networks

Andere naam, maar dezelfde verbinding in de markt.

De testers en analyzers van TREND Networks zijn ideale meetinstrumenten waarmee installateurs, systeembeheerders en technici netwerkproblemen zoals bekabelingsfouten, onjuiste IP-configuratie, onbetrouwbare netwerkdiensten, bandbreedteproblemen en PoE-storingen snel op kunnen sporen. Het assortiment bevat koper- en glasvezeltesters voor kabelverificatie, Ethernet-transmissietesters tot 10Gbps en testers voor kabelcertificering volgens ISO- en TIA-normen.

Ook de IDEAL AnyWARE Cloud wordt meegenomen in de naamswijziging en gaat vanaf 31 maart TREND AnyWARE heten. Voor netwerkbeheerders, IT-technici en installateurs biedt het online platform meer mogelijkheden in de pre-configuratie van testers, het online ondersteunen van collega’s in het veld en het delen van rapportages met klanten.

Op korte termijn lanceert TREND Networks een verder ontwikkelde versie van het cloudplatform, waarin meer kabel- en netwerktesters van de fabrikant worden ondersteunt. Deze update sluit aan op recente productontwikkelingen, zoals de SignalTEK 10G Ethernet-tester.

Bekijk de oplossingen van TREND Networks in het Hemmink productenportaal. Voor vragen of persoonlijk advies neem je contact op met onze productspecialisten via +31 (0)38 469 8200 of vul onderstaand contactformulier in. Wij staan klaar je te helpen!

Contact

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.