Upgrade nu naar PATLink PRO voor NEN 3140 inspectierapportages

Goede productondersteuning is een van de thema’s waar Metrel en KWx continu mee bezig zijn. Dit geldt ook voor de ondersteuning bij software-updates. Een voorbeeld hiervan is PATLink PRO voor onze NEN 3140 apparatentesters. Voor gebruikers van de GammaGT, DeltaGT en SigmaGT is deze software een waardevol hulpmiddel voor het beheren van meetgegevens en maken van inspectierapporten.

Ontwikkelaars, leveranciers en gebruikers moeten er rekening mee houden dat deze programma’s afhankelijk zijn van services die draaien op het besturingssysteem van de computer. Om de werking van PATLink te waarborgen zijn periodieke software-updates dan ook noodzakelijk.

Met de komst van nieuwe besturingssystemen heeft Metrel de overstap gemaakt naar .NET Framework 4.0, waarmee een einde komt aan de ondersteuning voor Windows XP. Een andere verandering is de mogelijkheid om gegevens te exporteren van PATLink PRO naar de Metrel ES Manager software voor verdere analyse en rapportage.

Maak je momenteel nog gebruik van de PATLink basisversie op Windows 7, 8, of 10? Stap dan over naar de PATLink PRO software om toekomstige software updates van Metrel te blijven ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *