IDEAL Networks lanceert de LanTEK IV

Geschikt voor de toekomst van netwerkkabel certificering

Snel en eenvoudig netwerkkabels certificeren? Hemmink introduceert de LanTEK IV van IDEAL Networks, de nieuwe koper- en glasvezelkabelcertificeerder die op een unieke en vernieuwende manier netwerkkabels kan certificeren.

De nieuwe technologie van de LanTEK IV biedt snellere testtijden. Netwerk installateurs en beheerders kunnen binnen 7 seconden een Cat6A-test uitvoeren en opslaan, bijgestaan door de intuïtieve gebruikersinterface via het gebruiksvriendelijke touchscreen met hoge resolutie. Bovendien certificeert de LanTEK IV, met behulp van uitgebreide functionaliteit, verbindingen tot Cat8, inclusief TCL en onbalans (Resistance Unbalance) tot 3.000 MHz. Dit unieke meetbereik biedt ruimte voor certificering van toekomstige bekabeling volgens de ISO- en TIA-testnormen.

VisiLINQ™, een nieuwe en unieke manier van testen

De LanTEK IV kan gebruikt worden met de VisiLINQ™ permanente-linkadapter. Een nieuwe en unieke manier om te testen, waarmee gebruikers het testen kunnen starten op de meetkop en de resultaten kunnen bekijken zonder op de LanTEK IV te hoeven kijken. Hierdoor kunnen technici slimmer werken, tijd besparen en de productiviteit verhogen. Uiteraard kan net zoals bij andere modellen de RJ45 connector op de VisiLINQ™ permanente linkmodules door de gebruiker worden vervangen om daarmee de onderhoudskosten te verlagen.

Netwerk installateurs en beheerders kunnen binnen 7 seconden een Cat6A-test uitvoeren en opslaan, bijgestaan door de intuïtieve gebruikersinterface via het gebruiksvriendelijke touchscreen met hoge resolutie.

Realtime samenwerking in de cloud

De nieuwe LanTEK IV cable certifier kan daarnaast verbinding maken met wifi en de testgegevens direct opslaan in het IDEAL AnyWARE Cloud testbeheersysteem om realtime samenwerking tussen projectmanagers en veldtechnici mogelijk te maken. Met deze nieuwe functionaliteit kunnen projectinformatie en testopstelling vooraf worden geconfigureerd, waardoor tijd wordt bespaard en mogelijk dure configuratiefouten worden voorkomen. IDEAL AnyWARE Cloud maakt het ook sneller en eenvoudiger dan ooit om rapporten voor klanten en andere belanghebbenden voor te bereiden en te delen.

Met de unieke connectiviteit maakt LanTEK IV ook ‘live-ondersteuning’ mogelijk”. Collega’s, kabelfabrikanten en de technische ondersteuning kunnen, als dit uiteraard toegestaan is, op afstand verbinding maken met LanTEK IV. Hierdoor kan de samenwerking worden verbeterd, de tijd voor het oplossen van problemen tot een minimum worden beperkt en het aantal herhaalbezoeken worden verminderd.

Zeker meten met de oplossingen van IDEAL Networks

Voor bedrijven die drie of meer certificeerders nodig hebben, biedt IDEAL Networks een Test4Less-optie waarmee de LanTEK IV aangeschaft kan worden via een ‘Pay As You Test’-schema, waardoor de directe kosten van apparatuur worden verlaagd en de cashflow wordt verbeterd.

Ook een manier om de cost of ownership te minimaliseren: het Sapphire Care Plan. Dit servicecontract helpt om de downtime te verminderen, de nauwkeurigheid te behouden en je als gebruiker te beschermen tegen onvoorziene reparatiekosten.

Omdat IDEAL haar klanten waardeert, biedt IDEAL Networks ook de mogelijkheid om een bestaande certificeerder in te ruilen voor de nieuwe LanTEK IV. Jouw oude LanTEK III is uiteraard niet ineens niets meer waard en zal ook de komende 10 jaar nog goed worden ondersteund.

De LanTEK IV is beschikbaar via Hemmink of één van onze dealers, wij horen graag van je voor een demonstratie of meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.