Explosieveilige kabelwartels van Hawke

HAWKE is marktleider op het gebied van explosieveilige installatieproducten. Al jaren loopt HAWKE voorop in ontwikkeling en innovatie. Het is dus niet onbegrijpelijk dat HAWKE als eerste fabrikant van kabelwartels met een geheel ATEX gecertificeerd programma kabelwartels op de markt kwam. De meest voorkomende wartels voor zowel ongearmeerde als gearmeerde kabel zijn uit voorraad leverbaar.

Marktleider in wartels en explosieveiligheid

HAWKE explosieveilige wartels dekken een volledige scala aan kabeltypes en zijn geschikt voor toepassingen van algemeen industrieel ATEX tot verhoogd explosieveilig en drukvast. Alle explosieveilige wartels zijn ATEX gecertificeerd. Daarnaast levert HAWKE ook explosieveilige wartels met internationale certificeringen zoals UL, CSA, CEPEL en GOST.

Kenmerken van HAWKE explosieveilige kabelwartels

Het assortiment explosieveilige kabelwartels bestaat uit Ex-d en Ex-e wartels, geschikt voor toepassing in zone 1, 2, 21 & 22 en gasgroep IIA, IIB en IIC. Deze explosieveilige kabelwartels zijn leverbaar in messing, vernikkeld, RVS 316 en aluminium. Standaard verkrijgbare schroefdraad is metrisch M20 tot M100 en NPT 1/2″ tot 4″.

In het pakket zitten de volgende ATEX gecertificeerde wartels:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *