Schnabl BSH: eenvoudig en snel kabels leggen zonder kabelgoten

Met trots introduceren we de Schnabl BSH, een praktische oplossing voor het bevestigen van kabels op de grond. Deze kabelbundelbeugel is speciaal ontworpen om de uitdagingen van traditionele kabelgoten te overwinnen. De Schnabl BSH maakt kabelmanagement op de grond sneller, eenvoudiger, flexibeler en duurzamer. Perfect voor installaties onder verhoogde vloeren zoals computervloeren.

Voordelen van de Schnabl BSH

Eenvoudige installatie op de grond Met de Schnabl BSH leg je snel kabels zonder extra bevestigingsmateriaal, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Flexibele capaciteit De BSH kan tot 45 kabels met een diameter van 10 mm bundelen. Meerdere eenheden zijn eenvoudig te koppelen voor grotere projecten, of om verschillende typen kabels gescheiden te houden.

Geschoten montage De BSH wordt door de geschoten montage snel en stevig bevestigd aan de grond. Dit zorgt voor een kostenbesparende en betrouwbare installatie.

Betrouwbaar & veilig Gemaakt van UV-bestendige en halogeenvrije materialen, biedt de Schnabl BSH een betrouwbare en veilige oplossing in elke omgeving.

Duurzaam Met de Schnabl BSH gebruik je minder materiaal dan met de traditionele kabelgoot.

Waarom de Schnabl BSH boven traditionele kabelgoten?

Traditionele kabelgoten zijn vaak tijdrovend in de installatie en bieden minder flexibiliteit. De Schnabl BSH, daarentegen, vereenvoudigt het proces aanzienlijk en elimineert de noodzaak voor complexe bevestigingssystemen. Dit maakt het een ideaal product voor moderne installatie-eisen, waar tijd en efficiëntie cruciaal zijn. De BSH-beugels zijn vrij te plaatsen op de grond, waardoor je de kabels flexibel kunt laten volgen én een nette installatie kunt maken.

Modulair inzetbaar

De Schnabl BSH is niet alleen een standalone oplossing, je kunt ook meerdere BSH’s aan elkaar koppelen voor grotere projecten of als je bundels gescheiden wilt houden. Daarnaast kan de BSH ook uitgebreid worden met de Schnabl EuroClips om bijvoorbeeld buizen te bevestigen. Hierdoor krijg je een volledig aanpasbaar systeem dat mee kan groeien met je project.

Duurzame keuze

De Schnabl BSH kabelbundelbeugel is een slimme keuze voor iedereen die milieubewust wil installeren. Dit systeem gebruikt veel minder materiaal dan traditionele kabelgoten, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Daarnaast zorg je met minder materiaal ook voor een snellere en makkelijkere installatie.

Bekijk de Schnabl BSH in 3D

Benieuwd hoe je de BSH in de praktijk gebruikt? Bekijk onderstaande video

Neem vrijblijvend contact met ons op

Interesse in hoe de Schnabl BSH het verschil kan maken voor jouw projecten? Neem contact op met onze adviseurs van Slim en Snel Installeren voor meer informatie of om mee te denken met jouw project.

Contact Hemmink

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Krijg updates bij gewijzigde wetgeving, nieuwe producten en events. Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *