Buisbevestiging op M8 draadeind met Schnabl SGD en ESD M8

Buisbevestiging op een kunststof M8 draadeind? Dat is mogelijk met behulp van de nieuwe Schnabl SGD en ESD M8 klemplug. Met de Schnabl SGD en ESD M8 installeer je eenvoudig pijpbeugels en buizen. Dankzij de keuze voor kunststof materiaal, zijn de producten licht van gewicht en wordt geluidsoverdracht sterk verminderd.

Voordelen SGD M8

  • Lichtgewicht kunststof draadeind met M8 draad
  • Verkrijgbaar in twee lengtes
  • Makkelijk met kniptang in te korten
  • Verminderd geluidsoverdracht
  • Ongeëvenaard Schnabl plugprincipe

Voordelen ESD M8

  • Ideaal voor buisbevestiging op kunststof draadeind zoals de Schnabl SGD of normaal draadeind met M8 draad
  • Snel te bevestigen; draaien of klikken
  • Uitlijnen van de installatie naderhand mogelijk

Schnabl ESD M8: buisbevestiging op M8 draadeind

Vanuit de praktijk werd duidelijk dat er behoefte was aan buisbevestiging op M8 draadeind. Daarom is de nieuwe Schnabl ESD M8 ontwikkeld. De basis voor de ESD M8 is de bekende Schnabl ESD klemplug. Door hier een M8 bus aan te koppelen is dit product nu geschikt voor bevestiging aan (kunststof) draadeinden. Draai of klik de ESD M8 op het draadeind en klik hier vervolgens de Euro-Clip op en de buizen kunnen worden bevestigd.

Schnabl SGD M8: boren, insteken, klaar

De Schnabl SGD M8 (80 mm en 120 mm) is een kunststof draadeind met plug waaraan je zowel pijpbeugels als buizen kunt ophangen. De SGD M8 is geschikt voor pijpbeugels met een M8 moer. Doordat het draadeind van kunststof is, is hij licht in gewicht en gemakkelijk op lengte af te knippen. Bijkomend voordeel is dat overdrachtsgeluid sterk gereduceerd wordt door het gebruik van kunststof. De bevestiging in de ondergrond wordt gedaan middels de plug aan het einde van het draadeind.

Het ongeëvenaarde Schnabl plugprincipe zorgt ervoor dat je installatie stevig verankert zit. Je boort een gat, steekt de plug in de ondergrond en knipt de SGD op de gewenste lengte af. Klaar!

Ook buizen kunnen aan de SGD M8 opgehangen worden. Gebruik hiervoor de Schnabl ESD M8. Deze is eenvoudig te bevestigen aan de SGD M8 door middel van draaien of klikken. Op de ESD M8 is vervolgens elke EuroClip te bevestigen.

"Onze installateurs vonden het prettig werken."

Voor Harwig Installatietechniek bleek de combinatie van de Schnabl ESD en SGD M8 dé oplossing om buizen te bevestigen op beton dat met PUR geïsoleerd is.

1 reactie op “Buisbevestiging op M8 draadeind met Schnabl SGD en ESD M8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *