Eenvoudig een DALI-systeem installeren met de nieuwe 2-polige Adels AC164 serie

Van verlichtingsinstallaties wordt steeds meer verwacht. Comfort is één van die verwachtingen, maar ook energiezuinigheid speelt een steeds grotere rol. Om dit te realiseren worden steeds vaker de mogelijkheden van DALI-verlichtingssystemen gebruikt. Hiermee kan de verlichting automatisch worden aangepast. Denk aan daglichtverloop of verlichting op basis van de activiteit in de ruimte (geconcentreerd werken, vergaderen, telefoneren). Het installeren van deze systemen kan veel tijd kosten. Tijd die je als installateur goed kan gebruiken. Hier valt winst te halen. Want met stekerbare systemen voor het zowel 2-polig als 5-polig aansluiten van DALI apparaten, maak je meer meters in minder tijd.

DALI-systemen snel en foutloos installeren

Om DALI-systemen snel en foutloos te installeren, introduceren we de 2-polige Adels AC164 serie. Deze productlijn maakt het mogelijk om een 2-polig DALI-systeem met aparte 3-polige voeding stekerbaar te installeren. Voor voeding van de armaturen kan gebruik worden gemaakt van het gangbare Adels AC166 3-polig systeem. Deze krachtige combinatie maakt het mogelijk om een flexibel en compleet DALI-verlichtingssysteem aan te leggen.

Het systeem is op zo’n manier ontworpen dat iedere verbinding automatisch wordt vergrendeld. Daarnaast zijn met dit systeem foutieve verbindingen verleden tijd. Ook aan de stabiliteit van de DALI-installatie is gedacht: dit garandeer je met bekabeling met een kerndoorsnede van 1.5mm.

Kortom: snel en gebruiksvriendelijk installeren met een onbetwistbaar resultaat.

Ervaar de nieuwe Adels serie

Ervaar de snelheid, kwaliteit én het gemak van de nieuwe Adels AC164 serie zelf. Ontvang een demobox.

Hemmink & Adels: de voordelen op een rij

Kies je voor Adels, dan kun je gebruikmaken van de kennis van Hemmink:

✔️ Advies – Maak gebruik van onze kennis om de meest efficiënte installatie te realiseren
✔️ Benodigdheden – Ontvang een complete lijst met benodigde onderdelen én een legplan voor uitvoering
✔️ Afstemming – Wij helpen bij eventuele afstemming met betrokken partners (assemblage, groothandel en leverancier van verlichting) op ons

Demobox aanvragen

Enthousiast? Ervaar de producten zelf met onze demobox.

Aanvraag demobox Adels AC164

Gratis demobox aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang de gratis demobox met producten uit de Adels AC164 serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *