Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

food-technology-2023

Voedselbesmettingen, recalls, downtime van machines en mogelijke imagoschade is het schrikbeeld van elk voedselverwerkend bedrijf en machinebouwer. Hoe zorg je ervoor dat je machines en productielijnen goed gereinigd kunnen worden zodat bacteriën en besmettingen geen kans krijgen? En hoe houd je overzicht in de wirwar van geldende richtlijnen en normeringen?
Dat vertellen wij je graag op de Food Technology beurs die plaatsvindt op 12 en 13 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Vraag hier jouw gratis toegangskaart aan


Dit kan Hemmink voor je betekenen
Hemmink adviseert machinebouwers, voedselverwerkende bedrijven, industriële installateurs en engineers op het gebied van machine-ontwerp, reiniging en wet- en regelgeving. Met de Hygienic Design oplossingen van onze partners Pflitsch, Wiska en Flexa kun jij je machines en productielijnen hygiënisch bekabelen zodat deze snel en grondig gereinigd kunnen worden:

Hiermee bespaar je tijd en voorkom je besmettingen, recalls en downtime van machines.

 

We ontmoeten je graag op onze stand of bij de showtruck!

 

Pflitsch showtruck op beurs Food Technology

Bezoek je de beurs Food Technology op 12 en 13 april in Den Bosch? Dan kun je er niet omheen: de showtruck van kabelwartelspecialist Pflitsch. Boordevol oplossingen voor de food industrie: van Hygienic Design kabelwartels tot voedselveilige beschermslangen. Ter plekke demonstreren wij de praktische en tijdbesparende producten van Pflitsch. Ontdek al onze kabelmanagement oplossingen voor de food en nog veel meer.

pflitsch-showtruck

 

Waar vind je ons?
Je vindt de truck bij de in- en uitgang van de beurs.

 

Vraag hier jouw gratis toegangskaart aan

 

Gegevens

Begin:
12 april 2023
Einde:
13 april 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland