Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Food Technology 2023

12 april - 13 april

food-technology-2023

Voedselbesmettingen, recalls, downtime van machines en mogelijke imagoschade is het schrikbeeld van elk voedselverwerkend bedrijf en machinebouwer. Hoe zorg je ervoor dat je machines en productielijnen goed gereinigd kunnen worden zodat bacteriën en besmettingen geen kans krijgen? En hoe houd je overzicht in de wirwar van geldende richtlijnen en normeringen?
Dat vertellen wij je graag op de Food Technology beurs die plaatsvindt op 12 en 13 april in de Brabanthallen in Den Bosch.

Bewustwording groeit
Exploitanten en machinebouwers worden zich steeds meer bewust van de hygiëne-omstandigheden in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Kleine verontreinigingen kunnen de kwaliteit van levensmiddelen al aantasten en gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Dit kan leiden tot voedselbesmettingen, recalls, downtime van machines en mogelijke imagoschade. Daarom worden er aan het ontwerp- en het productieproces van installaties steeds hogere veiligheidseisen gesteld.

Hygiënisch ontwerpen en bekabelen
Machines, productielijnen en andere installaties in de voedingsmiddelenindustrie moeten probleemloos hygiënisch gereinigd kunnen worden. Belangrijk is dat niet alleen de machines, maar ook alle toebehoren en componenten (kabelwartels, connectoren, beschermslangen) goed te reinigen en te onderhouden zijn. Al bij het ontwerp van een machine moet hiermee rekening gehouden worden en moet duidelijk zijn in welke branche de machine toepast wordt. Dan kunnen ook gelijk de juiste hygiënische componenten toegepast worden en voorkom je dat dit later een dure kostenpost wordt.

Dit kan Hemmink voor je betekenen
Hemmink adviseert machinebouwers, voedselverwerkende bedrijven, industriële installateurs en engineers op het gebied van machine-ontwerp, reiniging en wet- en regelgeving. Met de Hygienic Design oplossingen van onze partners Pflitsch, Wiska en Flexa kun jij je machines en productielijnen hygiënisch bekabelen zodat deze snel en grondig gereinigd kunnen worden:

Hiermee bespaar je tijd en voorkom je besmettingen, recalls en downtime van machines.

We ontmoeten je graag!
Op onze stand F138 op de Food Technology beurs praten wij je graag bij over alle ontwikkelingen rondom het thema voedselveiligheid en demonstreren we onze producten. We ontmoeten je graag op onze stand.

Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart

Gegevens

Begin:
12 april
Einde:
13 april
Evenement Categorie:

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland