De merken van Hemmink

Enduri

Enduri Logo

Enduri is niet zomaar een merk; het is het allereerste merk dat Hemmink zelf heeft ontwikkeld. Met de introductie van Enduri reageren we direct op veranderende wetgeving en veiligheidsnormen die steeds hogere eisen stellen aan de brandveiligheid binnen gebouwen. Vanaf 1 juni 2021 vereist het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl, artikel 4.218 lid 1) namelijk dat toegangsdeuren naar besloten ruimtes voorzien zijn van een vrijloopdranger die alleen bij brand activeert. Bovendien eist de vernieuwde NEN 2555:2023 dat installaties ‘fail-safe’ zijn. Vanwege deze ontwikkelingen, introduceren we onder de merknaam Enduri het Power Relay.

Bekijk waar je het Enduri Power Relay kan bestellen

Waar staat Enduri voor?

Enduri, afgeleid van het Engelse woord ‘endurance’ (uithoudingsvermogen), staat voor langetermijn betrouwbaarheid, veiligheid, en stabiliteit. Het relais is speciaal ontwikkeld vanuit de uitgebreide kennis en ervaring in de sector die we de afgelopen 75 jaar hebben opgedaan. Het is tevens het eerste merk dat Hemmink vanuit haar kennis zelf ontwikkelt heeft en op de markt brengt.

Wat maakt Enduri uniek ten opzichte van andere relais?

Het enige door Ei gecertificeerde fail-safe relais

Dit is niet zomaar een fail-safe relais. Het is getest en goedgekeurd door Ei, wat garandeert dat het voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Ei Electronics is het grootste professionele merk voor rookmelders in Nederland.

Lange termijn betrouwbaarheid
Enduri producten zijn ontworpen om 10 jaar mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
De betrouwbaarheid is niet alleen een kenmerk, maar ook een belofte. Het Enduri Power Relay reageert bij alarmactivaties en werkt fail-safe: zo schakelt het relais ook in bij defecten en/of het verwijderen van melders. Dit betekent dat je op Enduri kunt vertrouwen op korte en langetermijn.

Veiligheid
Veiligheid staat voorop bij Enduri. Elk product voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en wordt in de fabriek individueel getest. Het relais is uitgerust met een 10-jaars lithium back-up batterij, zodat het potentiaalvrij wisselcontact tot wel 3 weken actief blijft bij stroomuitval.

Professionaliteit
Ontwikkeld voor en door professionals, sluit Enduri aan op de behoeften van de markt. De uitgebreide mogelijkheden en specificaties van onze producten zijn samengesteld in samenwerking met marktpartijen zoals klanten en leveranciers, waaronder Ei Electronics.

Onafhankelijk getest
Het Enduri Power Relay is uitvoerig getest en goedgekeurd door de onafhankelijke keuringsinstantie KIWA.

Zet de volgende stap in brandveiligheid met Enduri

Met Enduri kies je voor een merk dat staat voor innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid. Het is tijd om de volgende stap te zetten in brandveiligheid met een partner die begrijpt wat er nodig is. Neem contact op voor meer informatie of voor een demonstratie van het Enduri Power Relay. De veiligheid van bewoners is onze prioriteit. Zet vandaag nog de stap naar een veiligere toekomst met Enduri.

Onze adviseurs hebben al meer dan 180 collectieve verhuurders, VvE’s en installateurs geadviseerd en ondersteund bij brandveiligheidsvraagstukken. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan:

Richard Kamans account manager Hemmink

Richard Kamans

Adviseur woningcorporaties en vastgoedeigenaren

Tessa Smeulders

Adviseur woningcorporaties en vastgoedeigenaren

Jan Winters

Adviseur en trainer in brandveiligheid

Lees meer