referentie

Woningcorporatie GroenWest plaatst 12.000 rookmelders van Ei Electronics

ei-electronics-referentie-groenwest

Eind 2015 heeft GroenWest, de woningcorporatie in ’t Groene Hart, 5.500 woningen in o.a. Vleuten, Harmelen, Woerden, Zegveld en Abcoude voorzien van ca. 12.000 Ei Electronics rookmelders. Het betrof bestaande woningen waar grotendeels nog geen rookmelders aanwezig waren.

Extra veiligheid

GroenWest heeft gekozen voor de draadloos koppelbare Ei 650RF rookmelders, deze melders zijn d.m.v. een RF-module draadloos gekoppeld. Gaat een melder in alarm, dan gaan ook alle gekoppelde melders in alarm. Hierdoor worden de bewoners eerder gewaarschuwd en is er meer tijd om te vluchten. Extra veiligheid dus! Ook is er een extra rookmelder op de zolders geplaatst.

Merk

  • Project

  • Woningcorporatie GroenWest

  • Oplevering

  • april 2016

Woningcorporatie GroenWest plaatst 12.000 Ei rookmelders

10 jaar zorgenvrij

De Ei 650RF melder is voorzien van 10 jaars lithium batterijen. Hierdoor heeft GroenWest niet de zorg om ieder jaar de batterijen bij alle woningen te vervangen. De complete melder hoeft pas na 10 jaar te worden vervangen.

“Vooruit kijken naar de toekomst heeft geleid tot 10 jaar betere veiligheid voor onze huurders en voor GroenWest minder kosten in onderhoud. “

De rookmelders van Ei Electronics zijn geplaatst door installateurs Eneco Houten, Breman Kloeke Zwolle, Coen Hagedoorn Utrecht  en Weijman Vastgoedonderhoud  Veenendaal. Het project is gerealiseerd in een tijdsbestek van ongeveer 12 weken. Belangrijk hierbij was de uitstekende samenwerking en afstemming tussen alle betrokken partijen.

“Het succes van het project is een goede voorbereiding samen met alle partijen”

Hemmink heeft de coördinatie op zich genomen en heeft zorg gedragen voor een tijdige levering via de elektrotechnische groothandel (Technische Unie Nieuwegein en Ede, Rexel Harderwijk en Busbroek Zwolle). Ook voorzag Hemmink de installateurs van technisch advies. In bijzondere gevallen is zelfs ter plaatse advies gegeven. Uiteraard alles in overeenstemming met de opdrachtgever.

“Alle uitzonderingen zijn door de korte lijnen snel en vakkundig opgelost“