Referentie

Stekerbaar installeren met Adels en Schnabl

Graafschap College

Nieuwe installatie voor de verlichting van het Graafschap College

Samen met met Alferink Installatietechniek heeft Hemmink onlangs een plan gemaakt om de verlichting bij het Graafschap College in Groenlo aan te pakken. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de voorbereiding om de installatie binnen een zo kort mogelijke tijd in te richten. De hele bekabeling is nu stekerbaar uitgevoerd met de Adels H-verdeler in combinatie met het Schnabl bevestigingsmateriaal. Hierdoor kon Alferink binnen korte tijd een geheel nieuwe installatie voor de verlichting realiseren.

Een goede voorbereiding voor snelle installatie

We hebben veel aandacht besteed aan de voorbereiding om de installatie binnen een zo kort mogelijke tijd in te richten.

Jaap Westhuis, projectleider e-installaties bij Alferink: “Hemmink heeft met ons meegedacht over het ontwerp van de installatie en hierbij geadviseerd hoe we het beste de producten van Adels kunnen gebruiken. Door de fijne samenwerking met Hemmink, de snelle levertijd en het stekerbaar installeren met Adels en Schnabl konden we de installatie snel realiseren.”

Beste prijs/kwaliteitverhouding 

Voor dit project was Alferink op zoek naar een product die de beste prijs-/kwaliteitsverhouding had en goed paste bij het huidige bevestigingsmateriaal. Jordy van Gurp, accountmanager bij Hemmink: “Daarom hebben we de Adels H-verdeler geadviseerd. Deze is makkelijk te monteren met het bevestigingsmateriaal van Schnabl.”

Afbeelding: Graafschap College

Unieke combinatie met Schnabl en geschikt voor kleine ruimtes 

De Adels H-verdeler biedt naast de combinatie met Schnabl ESD of ESV nog een ander groot voordeel. Door de compacte samenstelling is de verdeler ideaal toe te passen bij installaties waar de ruimte beperkt is, zoals bijvoorbeeld in holle wanden, langs kabelgoten en bij verlaagde plafonds.

Bekijk hier welke H-verdeler het meest geschikt is voor jouw toepassing.