referentie

Kindergarden

Kindergarden heeft de nieuwbouw van een kinderdagverblijf gecombineerd met buitenschoolse opvang aan de Madridstraat 3a in Leidsche Rijn in gebruik genomen. Het nieuwe, duurzame gebouw is medio 2020 opgeleverd en bestaat uit zes groepen voor baby’s, dreumesen en peuters. De buitenschoolse opvang biedt plaats aan 55 kinderen. Verweij, installateur elektrotechniek uit Nieuwegein, heeft dit project stekerbaar uitgevoerd.

Merk

  • Project

  • Nieuwbouw kinderdagverblijf

  • Oplevering

  • Medio 2020

Verweij elektrotechniek

Stekerbaar installeren

Bij het kiezen voor stekerbaar installeren waren de volgende zaken voor Verweij belangrijk: snelheid, gemak en innovatie. Tim de Klein, werkvoorbereider bij Verweij, heeft de juiste voorbereidingen getroffen, waardoor chef monteur John Moesbergen direct aan de gaan kon. Moesbergen: “Het afmonteren gaat zoveel sneller, het is klik en klaar! Wij waren nu in staat om één verdieping met twee werknemers binnen twee dagen te installeren, voorheen hadden we hier twee keer zoveel tijd voor nodig”. John Moesbergen is overtuigd; hij wil, wanneer het mogelijk is, niet anders meer dan stekerbaar installeren. 

Panelenbouwer en prefab bedrijf v/d Sijs was ook betrokken bij het project. Naast het leveren van alle verdeelinrichtingen voor dit project heeft Van der Sijs ook de prefabricage uitgevoerd. Alle Adels snoeren, Attema hollewanddozen en het Jung schakelmateriaal is samengebouwd tot een snel te installeren oplossing.

Rol van Hemmink

Het was niet de eerste keer dat Verweij een project stekerbaar heeft uitgevoerd. Verweij was op zoek naar een partij om mee samen te werken en is bij Hemmink terecht gekomen. Volgens Paul Volgering (projectleider Verweij) was het een goede samenwerking: “Nadat Hemmink bij ons langs is gekomen hebben we besloten om te gaan samenwerken. Het project is goed verlopen, eigenlijk is alles waar wij voorafgaand over hebben nagedacht uitgekomen. Daarnaast waren de korte lijnen met Hemmink ook zeer prettig.”