referentie

Ei Electronics rookmelders in streekmuseum ´Baron van Brakell´

ei-electronics-referentie-streekmuseum

Rookmelders van Ei Electronics worden soms op bijzondere locaties geplaatst.  Dit was er zo één: het streekmuseum ´Baron van Brakell´in Ommeren (Betuwe). Elektrotechniek AHC van Ommeren BV uit Lienden heeft het installatiewerk uitgevoerd.

Het museum bestaat uit 3 verdiepingen:  een kelder , begane grond en een 1e verdieping. In totaal zijn er ongeveer 60 rookmelders, type Ei 166e en type Ei 650RF, beide met 10-jaars lithium batterijen, geïnstalleerd.

Merk

  • Project

  • Streekmuseum Baron van Brakell

  • Oplevering

  • juni 2016

Streekmuseum ´Baron van Brakell´

Meer veiligheid met controle-unit

Op de begane grond en op de 1e verdieping is een Ei 450 Controle Unit geplaatst om gemakkelijk te kunnen lokaliseren op welke verdieping er een alarm is.

GSM module

Ook is er een d.m.v. een GSM module een doormelding gerealiseerd naar 5 telefoonnummers. De sensor in de Ei Electronics rookmelder waarschuwt bij rook met een lokale sirene en geeft een GSM melding naar de gewenste telefoonnummers. Zo kan er bij een alarmmelding altijd snel iemand gewaarschuwd worden.

Over het museum

Streekmuseum Baron van Brakell is gevestigd op het landgoed Den Eng in Ommeren. Het museum heeft als doelstelling bezoekers te informeren over het verleden van de Betuwe. Dit gebeurt aan de hand van drie thema’s: wonen en werken in de Betuwe, streekgeschiedenis en boerenwagens uit het Rivierengebied

Over de installateur

Elektrotechniek AHC van Ommeren is een modern en krachtig, middelgroot technisch installatiebedrijf. Een erkend installateur, werkzaam voor particulieren, bedrijven én overheid. Kijk voor meer informatie op www.vanommereninstallatie.nl.