referentie

"Door stekerbaar installeren in te zetten, konden wij het project op tijd opleveren"

adels-referentie-technova-college-ede

Het Technova College is een moderne mbo-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. In september 2018 is het nieuwe gebouw opgeleverd en  een maand later feestelijk geopend voor alle leerlingen. ITN Installatietechniek uit Ede mocht het installatiewerk uitvoeren. 

Michiel van Stempvoort, werkvoorbereider/engineer bij ITN Installatietechniek vertelt over dit proces:

“Samen met bouwbedrijf Kreeft hebben wij het gebouw ontworpen. Dit maakt het project voor ons extra bijzonder.

Merk

Eigen ontwerp

Tijdens de bouw hebben wij gebruik gemaakt van een breed scala aan beschikbare technieken zoals stadswarmte, regeltechniek, KNX, energiezuinige verlichting, flexibele inrichting van installatie om aan wensen van gebruikers te kunnen aanpassen, monitoring van energiegebruik, etc. Het Technova Collega is hierdoor een toekomstbestendig gebouw geworden!”

Bekijk de impressie van het proces dat vooraf ging aan het project.

“We hebben gekozen voor Hemmink met het merk Adels omdat het prijstechnisch interessant was en ze een grote verscheidenheid aan kabels met CPR keurmerk hebben.”

Installatiegemak en flexibiliteit

ITN: “Bij het project Technova College hebben wij gebruik gemaakt van stekerbaar installeren. Voornamelijk vanwege de installatiesnelheid, installatiegemak en flexibiliteit: de installatie kan zo gemakkelijk uitgebreid en aangepast worden wanneer dat nodig is. Wij hebben ca. 1500 armaturen en 1500 stuks wandcontactdozen stekerbaar geïnstalleerd. In een relatief kort tijdbestek hebben we een groot aantal componenten kunnen aansluiten, hierdoor een flinke tijdwinst behaalt waardoor wij het project op tijd konden opleveren.

Engineering van een stekerbare installatie

Michiel vertelt in het kort hoe de engineering van een stekerbare installatie in zijn werk gaat: “Onze werkwijze hierin is sterk afhankelijk van het project, complexe structuren worden met de leverancier en groothandel opgezet; eenvoudige projecten worden met eigen kennis uitgevoerd. De projectleider maakt deze keuze op basis van prijs en mogelijkheden.

Keuze voor Adels

Wat was de reden om te kiezen voor de stekerbare producten van Adels? Michiel licht dit toe: “We hebben gekozen voor Hemmink met het merk Adels omdat het prijstechnisch interessant was en ze een grote verscheidenheid aan kabels met CPR keurmerk hebben. En uiteraard de gewenste kwaliteit.”

Over ITN

ITN Installatietechniek in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëert ITN een aangename werk- en leefomgeving.

Meer over stekerbaar installeren

Wil je weten wat het verschil is tussen stekerbaar en conventioneel installeren? En hoeveel kosten je bespaart? Op deze pagina vind je alle informatie over stekerbaar installeren.

Adels-Stekerbaar-Installeren